Yardım İphone6 64gb donma

Sponsorlu Bağlantılar

maystori

Üye
    Konu Sahibi
İphone6 64gb donma
Merhaba iphone 6 64 gb cihazım tus kılıdını actıgımda dokunmatık calısmıyor tekrar acık kapattıgımda duzelıyor bunu sık sık yapıyor
Oyunlardada ara ara donmalar meydana gelıyor
Yazılımsal sorunmusur yoksa telefondamı sorun vardır servıse goturmelimiyim
Teşekkürler

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Merhaba iphone 6 64 gb cihazım tus kılıdını actıgımda dokunmatık calısmıyor tekrar acık kapattıgımda duzelıyor bunu sık sık yapıyor
Teşekkürler

Yazılımsal bir sorun babacanım önce telefondan ayarlar bölümünden genel sonra da en altta sıfırla oraya gir ve çıkan pencere de tüm ayarları sıfırla de babacanım telefon şifre sorduktan sonra şifre gir ve telefonun açılıp kazanmasını bekle ve yeniden şifreleri gir iCloud ve mail adresi lerini düzenle tamamdır olurda düzelmezse ozaman temiz kurulum yapacaksın pc ye bağlanıp babacanım
Teşekkürler

Yazılımsal bir sorun babacanım önce telefondan ayarlar bölümünden genel sonra da en altta sıfırla oraya gir ve çıkan pencere de tüm ayarları sıfırla de babacanım telefon şifre sorduktan sonra şifre gir ve telefonun açılıp kazanmasını bekle ve yeniden şifreleri gir iCloud ve mail adresi lerini düzenle tamamdır olurda düzelmezse ozaman temiz kurulum yapacaksın pc ye bağlanıp babacanım

maystori

Üye
    Konu Sahibi
3 4 kere geri yukleme yaptım daha sonra yenı iphone seklınde kurulum yaptım yıne degısen bırsey yok soyle bırsey var uygulama yuklemeyınce sorun yapmıyor

maystori

Üye
    Konu Sahibi
Dün telefonumu servise verdım sorunu çözebılcekler mi acaba gelişmeleri burdan yazarım aynı sorunu yasayan kısılere belkı yardımcı olur

Jsnow492

Jsnow492

Üye
önce yedeğinizi alin itunesdan temiz bir restore atarsaniz düzelecektir büyük ihtimal

maystori

Üye
    Konu Sahibi
önce yedeğinizi alin itunesdan temiz bir restore atarsaniz düzelecektir büyük ihtimal
en az 4 -5 kere yaptım ama hıcbır sekılde cozulmedı aksıne dahada kotulestı telefon kullanımıcak hale geldi

maystori

Üye
    Konu Sahibi
Buhun Telefonumu servisten aldım yazılımı tekrar atmıslar ve yedegımı gerı yuklememi belırtmısler yedegı gerı atmadım uan telefonda gozle gorulur cok fark var suana kadar hıc donma yapmadı ama sanıselık kasmalar arasıra yapıyor onuda 9.1 e baglıyorum aynı sorunla karsılasan arkadaslar servıse gonderebılırler

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Demekk
Buhun Telefonumu servisten aldım yazılımı tekrar atmıslar ve yedegımı gerı yuklememi belırtmısler yedegı gerı atmadım uan telefonda gozle gorulur cok fark var suana kadar hıc donma yapmadı ama sanıselık kasmalar arasıra yapıyor onuda 9.1 e baglıyorum aynı sorunla karsılasan arkadaslar servıse gönderebilirim

Demekki sorun yazılımsalmış babacanım neyse ki düzeltilmiş geçmiş olsun atlattın ya güle güle kullan canım babacanım

maystori

Üye
    Konu Sahibi
Telefon servisten gelelı 3 gun oldu yıne kılıt ekranını actıgımda bazen dokunmatık calısmıyor video ve oyun oynarken bazen dokunmatık yıne calısmıyor kılıdı kapatıp actıgımda duzelıyor gunde 3-4 defa yapıyor acaba tekrar servise gondermelımıyım donanımsal sorunmolabılır mı dokunmatık sorunu yasayan baska arkdaslar var mı

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Telefon servisten gelelı 3 gun oldu yıne kılıt ekranını actıgımda bazen dokunmatık calısmıyor video ve oyun oynarken bazen dokunmatık yıne calısmıyor kılıdı kapatıp actıgımda duzelıyor gunde 3-4 defa yapıyor acaba tekrar servise gondermelımıyım donanımsal sorunmolabılır mı dokunmatık sorunu yasayan baska arkdaslar var mı

Son kurdugunuz oyunla alakalı bir durum olabilir babacanım gördügüm kadarıyla oyun ile başlıyor Sorunlarınız babacanım

maystori

Üye
    Konu Sahibi
Oyunda degil kılıt ekranını actıgımda dokunmatık calısmıyor 1 dk kadar beklıyorum yıne calısmıyor tekrar kılıt ekranını kapatıp axtıgımda normale donuyor video ızlerkende yapıyor video oynamaya devam edıyor ama dokunmatık calısmıyor kılıt ekranı kapatıp acıyor dokunmatık sorunsuz calısıyor donanımsal mı yazılımsal sıkıntımı anlayamadım

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Oyunda degil kılıt ekranını actıgımda dokunmatık calısmıyor 1 dk kadar beklıyorum yıne calısmıyor tekrar kılıt ekranını kapatıp axtıgımda normale donuyor video ızlerkende yapıyor video oynamaya devam edıyor ama dokunmatık calısmıyor kılıt ekranı kapatıp acıyor dokunmatık sorunsuz calısıyor donanımsal mı yazılımsal sıkıntımı anlayamadım

Çok yüklü bir şey yoksa telefon da temiz kurulum yap babacanım önceden yüklü uygulamalarında resim ve müzikleri de yükleme bir kaç gün öyle kullan bakalım yine sorun devam edecekmi babacanım

maystori

Üye
    Konu Sahibi
Servisten yenı geldı yenı yukleme yapmıslar bugun bıda yaptım bugun suana kadar hıc donmadı ama bakalım sadece sorunun donanımsal mı yazılımsal mı onu anlayamadım yardımın ıcın cok tesekkur ederım

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Servisten yenı geldı yenı yukleme yapmıslar bugun bıda yaptım bugun suana kadar hıc donmadı ama bakalım sadece sorunun donanımsal mı yazılımsal mı onu anlayamadım yardımın ıcın cok tesekkur ederım

Rica ederim canım babacanım fakat sorunun yazılımsal babacanım donanım ile alakalı olsa yani ekranın da sorun olsa dokunmatik hiç çalışmaz

maystori

Üye
    Konu Sahibi
shadow sendede bazen dokunmatık calısmam gıbı bır sıkıntı oluyor mu

maystori

Üye
    Konu Sahibi
Bugun Telefonumu tekrar servıse verdım. Dokunmatıgın calısmama sebebınıde buldum ekranan biraz sert bir sekılde bastırdıgınızda dokunmatık calısmıyor aynı sorunu yasayan arkadaslar olursa bunu bı denesınler eger dokunmatık calısmıyorsa hıc beklemeden servıse gonder sorun tamamen donanımsal

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
geçmiş olsun

The Pancar

The Pancar

Üye
Telefon değişimi mi yapılacak ?

maystori

Üye
    Konu Sahibi
bılmıyorum henuz donus yapılmadı sıstemden takıp edıkıyorum değişim yapılmasını umıt edıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt