İphone5 almadan önce bir bakın derim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
İphone5 almadan önce bir bakın derim...
Bir kullanıcı saatin yavaş
yavaş geriye gittiğini ve telefonu sarjdan çıkardıktan
sonra tarih ve saatin 15 gün, 6 saat ve 12 dakika geri gittiğini söyledi. Kullanıcılara göre evde Wi-Fi sinyalinin
çok iyi olmadığı durumlarda saat ve tarih kaymaları
yaşanıyor. Tarih ve saati otomatikten manuel'e almak,
telefonu sıfırlamak ve uçak modunu açıp kapatmak gibi
önerilerin bazılarının işe yaradığı, bazılarının ise işe
yaramadığı belirtiliyor. Apple'in konuyla ilgili bilgisinin olduğu ve sorunu çözmek için gerekli çalışmalara başladığı belirtiliyor...

Symbianize

Symbianize

Üye
Bunlar yazilimla cozulcek problemler

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Evet ama bu problem olmadığı gerçeğini değiştirmiyor...

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Millet okadar para veriyor halletsinler tabi işleri ne :)

- - - Eklendi - - -

Biraz empati kurmak lağzım bu işlerde...insan bir umutla bir heyecanla iphone5 i bekliyor onca reklam yapılıp kıyaslamalar yapılıyor telefonu alıyorsun pat saçma sapan bir sorun..en pahalı iphonu alan ülkeyiz birde...

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bir de galiba ios 6 kasiyormuş ve angry birds ü bile doğru düzgün çalıştirmiyormuş doğru mu?

avcitalip

avcitalip

Üye
onlar düzeltilir,yazılımsal sorun o :) fiyatı 2.800 TL lere düşmüş dahada düşecek :evet:

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
:) 1000 liraya düşürsünler alim madem yazılım sorunu var dimi bi yolunu bulup biz hallederis :)

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Evet sorunlu telefon vergisi diye bir vergide çıksa keşke ;)

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Dayayabildikleri kadar dayadılar zaten..alışkın olman lazım kardeşim.:) benim türk kardeşim türk evladım elindeki parayla kıt kanaat geçinsin vergiyi yüksek tutup en pahalı telefonu markası ne olursa olsun sen kullan vay be..bosunamı millet yurt dışından getirtiyor bu meletleri..birde sorun yaşıcaksın ne diyelim bünye alıştı artık sende sinene çek ;)

delta4598

delta4598

Üye
Üstadlar Arkadaşlar Ben 2.700 tlye aldım Böyle Bir Sorunla Karsılasmadım Telefonu Tavsiye Ederim Cok Hoş Zarıif Ve Hızlı Bir Telefon İOS 6 da Kasması Da Apple Firmasını Karalamak İçin Uydurulmuş Bir Yalan

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
2700 tl ye tofaş alıp bana hediye edebilirdin

Jomolocco

Jomolocco

Üye
kedi ulasamadigi cigere pis dermis

kedi=insanlar
ciger=iphone

:haha:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
10 gundur kullaniyorum herhangi bir problem gormedim gayet ince hafif ve beyaz rengi ile zarif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt