Telefon Tavsiyesi iPhone4 ten daha iyi telefon önerisi olan?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

withoner

Üye
    Konu Sahibi
iPhone4 ten daha iyi telefon önerisi olan?
Arkadaşlar ingiltereden iphone4 getirtmeyi düşünüyorum ama kararsızım , iphone4ten daha iyi özelliklere sahip telefon önerilerinizi bekliyorum , nokia n8 önermeyin lütfen ya da samsung galaxy falan , htc modelleriinin içinde iphone4ten daha iyi olan varsa önerirseniz sevinirim ya da farklı bi marka olabilir..şimdiden teşekkürler:hmmm

pRime.

pRime.

Üye
Sen zaten kararını vermişsin arkadaş. Iphone 4 al, gözün arkada kalmasın.

withoner

Üye
    Konu Sahibi
htc ile iphone4 arasında gidip geliyorum karar veremedim önerileri almak istedim

Starsley

Htc desire HD tavsiye ederim ama iphone4 de olur zaten seçenek bırakmamışsın

franzliszt

franzliszt

Üye
al o zaman sana htc kaynak;

--------------- Ekleme ---------------

gerçi arkadaş önermiş sonradan gördüm

withoner

Üye
    Konu Sahibi
htc desire hd ile iphone4 arasında çok önemli bi fark var mı ya da daha kullanışlı yapan

ak71

ak71

Üye
htc desire hd ile iphone4 arasında çok önemli bi fark var mı ya da daha kullanışlı yapan

kardesim ben iphone4 kullaniorum, ve eger bunu almasaydim htc desire hd almayi dusunuordum, internetten herturlu videosunu falan filan izledim, cok iyidi, benchmark puanlamasida cok iyi lakin bi arkdasim almis, bi baktim, benm video daki izlediklerimden cok farkli, ve efektler tikanio falan, birazda yavas, dokunmatik hassasiyetide yeterli derecede degildi, ve sok oldum , cok begeniodum, hatta bugun elime aldim, arkadasa dedim bu telde bi sikinti var bu bu kadar yavas olmamaliydi dedim ama anlamadim gercekten neden oyleydi, ben sana iphone4 oneririm, kesinlikle ve kesinlikle,

serkan719

serkan719

Üye
Kendim HTC HD 2 kullanıyorum Windows.

HTC Desire HD öneririm.

icais

icais

Üye
htc hd desire al, iphoneden daha çok işini görmezse gel bana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt