İphone4 Sim Kilit

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
İphone4 Sim Kilit
Merhaba arkadaşlar yurtdışında gelme bir iphone4 var pasaporta kayıt ettireceğim fakat simkilit varmış simkilidi nasıl kırdırıp kullanabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Black_Paw

Üye
hangi sürüm ? sürümünü yazarsan yardımcı olabilirz :)

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
4.3.3 yeni geldi hiçbişey yapmadım daha :)

Black_Paw

Üye
safariye girebiliyorsan

jailbreakme.com gir crydia yükle =) jb li olur telefon

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
hattımı takıp sorunsuz bir şekilde kullanabilimiyim bir sorun sıkıntı felan yaparmı?

Black_Paw

Üye
hattını cıkarıp dene derim sorun çıkarcağını sanmam sim yok der wifi den jailbreakme.com gir cydia yükle :)

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
tamam hocam teşekkür ederim deneyeceğim olmadı gevey diye bişey varmış alıp onunla idare ederim artık

Shoulder

Üye
Ben Amerikadan geçen hafta iphone aldım geldim.İstanbulda turkcell'e imei kaydını yaptım.Hattım avea.Neyse,bi kaç güne kadar bekleyin açılır dediler.Hattımı mikro sim yaptığım halde,şebekeyi görmedi.bekledim açılmadı.Bi telefoncuya gittim,50 tl karşılığında sim kart yerini cıkarıp adını bilmediğim bir şey taktı sim kart yuvasına.Ve telefon çekiyor şuan.bilginiz olsun.

_Faruk

Üye
jailbreakme.com dan cydia yükledikten sonra cydianın içinden ultrasnow yükliyceksin böylece telefon simfree olcak

shoulder kardeş snn dediğinde geveysim dedikleri şey

• Beğen
Tepkiler: Shoulder

Shoulder

Üye
peki Faruk kardeşim merak ettiğim bi konu var,ben jailbreakme.com dan cydia ile ilgili hiç bişi yapmadım.ne işe yarar ne için yapılır da bilmiyorum.bi sıkıntı olur mu?bi de geveysim yapıldığı için garantiden çıkıyormuş telefon,peki jailbreak olayında da garantiden çıkıyor mu?

Black_Paw

Üye
peki Faruk kardeşim merak ettiğim bi konu var,ben jailbreakme.com dan cydia ile ilgili hiç bişi yapmadım.ne işe yarar ne için yapılır da bilmiyorum.bi sıkıntı olur mu?bi de geveysim yapıldığı için garantiden çıkıyormuş telefon,peki jailbreak olayında da garantiden çıkıyor mu?
evet jb de çıkarıyor garantinaden fakat jb siz iphone iphone değildir crackli uygulamaları kurmak içiin jb lazım. fakat garantiye yollayacağın zaman restore edersin olur biter =)

anylife

Üye
jailbreakme.com dan cydia yükledikten sonra cydianın içinden ultrasnow yükliyceksin böylece telefon simfree olcak

shoulder kardeş snn dediğinde geveysim dedikleri şey

safariden jailbreakme coma girdim ama cydia bulamadım elimdeki iphone4 5,0 bunu nasıl simkilit kırarım

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Arkadaşlar ne kadara aldınız iphone u ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt