iphone4 jakuzi ye düştü ne yapılmalı?servise kaç gün içinde götürmek gerek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

whiteandblack

Üye
    Konu Sahibi
iphone4 jakuzi ye düştü ne yapılmalı?servise kaç gün içinde götürmek gerek?
arkadaşlar kardeşim Amerika da iphone4 aldı daha 6 gün önce ama dün jakuziye ayağı kayınca 1-2 dakika iphone u da kalmış suda..sudan çıkarıp, sim kartını çıkarmış içindeki suyu silkelemiş ve saç kurutma makinesi ile kurutmuş biraz..sonra netten pirinç içine koymayı okuduk şimdi pirinç içinde tutuyor..8 gün sonra Türkiyeye gelecek ozamana kadar pirinç içinde dursa da burada bir teknik servise götürsek kurtulma şansı olabilir mi?
Ya da şimdiden ölmüş müdür?Çünkü suya düştüğünde açık olan tel sudan çıktığında kendi kapanmış zaten..
Lütfen acil cevap yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar..Şimdiden teşekkürler ..

----------Eklendi @ 12:27:04 ---------- Yazıldı @ 12:09:19 ----------

Arkadaşlar ne olur yardımcı olun..Fikirlerinizi bekliyorum

estorak

estorak

Üye
zenginlik başa bela :)

whiteandblack

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen!!!

estorak

estorak

Üye
öncelikle büyük geçmiş olsun servise götür adamlar bir şeyler yapar belki ama iPhone sini suya düşüren pek olmadığı için sana fazla yardımımız dokunamayacak sanırım sen bi servisle konuş en iyisi tekrar geçmiş olsun :ah

whiteandblack

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle büyük geçmiş olsun servise götür adamlar bir şeyler yapar belki ama iPhone sini suya düşüren pek olmadığı için sana fazla yardımımız dokunamayacak sanırım sen bi servisle konuş en iyisi tekrar geçmiş olsun :ah

teşekkür ederim estorak..izmir de bir servisi aradım en kısa zamanda bize ulaştırın dedi ama Amerika daki telefon buraya gelene kadar 8-9 gün geçecek işte :(

----------Eklendi @ 15:26:38 ---------- Yazıldı @ 14:38:23 ----------

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yorumlarınızı yazar mısınız?

hakankurban

hakankurban

Üye
öncelikle hata yapmışsınız telefon suda fazla kalmamış ama telefonu saç kurutma makinası ile kurutmuşsunuz yanlış işlem çok ısıttıysanız telefon bitmiştir hemen pirinç uygulaması yapsaydınız %80 çalışırdı servis yollara devre ve donanımları ölçer size cevap verir..benim tahminim sudan bozulmasa bile kurutmadan bozulmuştur..

uribaju

uribaju

Üye
birkez daha iphone alanların kitlesini anlamış olduk:ehe

Lenneth

Üye
Suya düşen telefonlardan pek hayır gelmiyor, inşallah tamiri olur tabi ki ama benim deneyimlerime göre su teması yaşayıp tamir olan telefonlar en geç 2-3 ay içerisinde tekrar bir sorun yaratıyor.

whiteandblack

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..Hakan kurban arkadaşım ben de kurutma makinesinin çok yanlış olduğunu sonradan öğrendim..insan telaşla en ilkel şeyleri yapıyor işte :( neyse Amerika da bir servise götürdü 1 saate kadar telefonun ölüp ölmediğini öğrenmeyi umut ediyorum ama sonuç olumlu olsa bile Lenneth in de dediği gibi pek hayır etmeye bilir artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt