iPhone Zil Sesi Ayarlama

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone Zil Sesi Ayarlama
Apple piyasaya sunduğu ürünler ile kendi büyük dünyasında kullanıcılarının her zaman ayrıcalıklı olması için çeşitli özellikler sunuyor. Bu özelliklerden bir tanesi de ne yazık ki kullanıcıların en çok şikayet ettiği özellik olarak karşımıza çıkıyor. Bilmeyenler için iPhone cihazlarında kendi istediğiniz zil sesini cihazlarda kullanamıyorsunuz. Bunun için zahmetli bir işlem sırasını takip etmeniz gerekiyor.

iPhone'da İstediğim Zil Sesini Nasıl Ayarlarım ?

Bu yazımda sizlere iPhone'da istediğiniz zil sesini ayarlamak konusunda neler yapabilirsiniz kısa ve basit bir şekilde göstermeye çalışacağım. Eğer sizde iPhone'da mp3 kullanmak yani istediğiniz zil sesini cihazınızda kullanmak istiyorsanız aşağıdaki iTunes yöntemi ile dilediğiniz şarkıyı cihazınızın zil sesi olarak kullanabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle bilgisayarınıza iTunes yani Apple'ın mobil cihazları yönetmek için geliştirdiği uygulamayı yükleyin. Ardından telefonunuzu kablo yardımı ile bilgisayara bağlayın ve senkronizasyon özelliğini açın. Sonrasında sol tarafta yer alan menülerden şarkılar bölümüne tıklayın. Sonrasında telefonunuzda zil sesi olarak kullanmak istediğiniz parçayı listeden bulun ve üzerine gelerek farenin sağ tuşu ile tıklayın ve şarkı detayları yani song info seçeneğine tıklayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ardından karşınıza ufak bir ek açılır pencere çıktığını göreceksiniz. Bu ekran üzerinde şarkının kaçıncı dakikalar arasında başlayıp biteceğini ayarlayın. Sonra iTunes uygulamasının üst kısmında yer alan File ( Dosya ) bölümünden Dönüştür ( Convert ) seçeneğine gelin ve Create AAC Version seçeneğine tıklayın.

Daha sonra şarkı kitaplığınızda düzenlediğiniz şarkının üzerine farenin sağ tuşu ile Finder’da Göster seçeneğine tıklayın. Sonrasında şarkının adını maxicep.m4r şeklinde yapın. Yani şarkının uzantısı m4r olacak şekilde ayarlayın. Sonra tekrar iTunes uygulamasına dönün ve cihazlar kısmından şarkılar kısmına girin. Ardından oluşturduğunuz m4r uzantılı şarkıyı sesler kısmına taşıyarak iPhone cihazınızda kullanabilirsiniz. iTunes uygulaması ile iPhone cihazınızın senkronize olduğu için şarkıyı cihazınızda da göreceksiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: mehmetcat61


epcelik

Üye
 
Son düzenleme:
aaaaaylmz

aaaaaylmz

Üye
Teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Teşekkürler:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt