iphone yedekleme ve genel kullanım konusunda yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
iphone yedekleme ve genel kullanım konusunda yardım
1-) depolama alanı dolan telefonun içindeki bütün verileri telefonu sıfırlayacakmış gibi bilgisayara aktarma nasıl yapılıyor.
windows 10 fotoğraflar uygulaması sadece fotoğrafların bir kısmını toplayabildi.galerideki resim sayısı ile uyuşmuyor değerler ?
2-) telefonumu kilitlediğim zaman bağlı olan wifi hattından kopmalar yaşıyorum.sebebi ney olabilir.aynı sorun whatsapp konum paylaşma sırasındada olabiliyor.
3-) garanti bitimine 3-4 ay kaldı.Teknik arızalardan dolayı garantiye göndersem olası yeni cihaz gönderimi sıfır cihaz olarak mı yapılıyor.Bu konu hakkında birçok farklı yorum duydum.Onarımı yapılan cihazlar paketlenip gönderiliyor , geri dönüşüm yapılıp paketleniyor vs. konu hakkında net bir bilgi sahibi olmam gerekiyor.sıfır cihaz göndermeyeceklerse sadece pil değişimi yapacağım.boş yere ikinci el telefon almayayım.
 


Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
1. iCloud veya iTunes kullanarak seçtiğiniz özelliklerin yedeğini alabilirsiniz. Ayrıca Windows Gezgini kullanarak fotoğrafların yedeğini bilgisayara alabilirsiniz. Windows Gezgini kullanımında eksiksiz kopyalama yapmak için "Ayarlar/Touch ID ve Parola/USB Aksesuarları" tikini açın.

2. Sorun iOS sürümünden kaynaklanıyor olabilir veya restore ile çözülebilir.

Maalesef, 3. soru hakkında bilgim yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare. ve Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler


iPhone ile uygulamasından gönderildi.
 


Üst Alt