iPhone Yedek Parçaları Ve Aksesuarlar

Sponsorlu Bağlantılar

emrcan

Üye
    Konu Sahibi
iPhone Yedek Parçaları Ve Aksesuarlar
Uygun fiyata iphone 2g/3g/3gs yedek parçaları ve aksesuarları temin edilir. Kılıf almak istiyen kullanıcılar almadan önce bana ulaşıp modelleri incelesinler eminim çok hoşuna gidicek modeller var.

• Beğen
Tepkiler: Blackbeltsea

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
madem öyle aksesuarla ilgileniyorsun bir kapak gördum hiç bir yerde bulamıyorum gezmedik site bırakmadım sana bir resim veriyorum bunu ben yaptım bunun gibi bir arka kapak bulurmusun lütfen

Ekli dosyalar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
gör bak bu koruyucu kapagı bulursan bu siteden en az 20 .30 kişi alır bu kapaktan :D:D

emrcan

Üye
    Konu Sahibi
Bu modelin ters rengini bulabirilim. Ust kismi kirmizi alt kismi siyah.

--------------- Ekleme ---------------

Arka kapakmi istediginiz yoksa arka plastik kilifmi?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ters rengide olurkoruma kılıfı istiyorum sert pilastikten olan cıkarılıp takılabilir olanından

emrcan

Üye
    Konu Sahibi
İstediğiniz ürünü 20 tl ye temin edebilirim. Yurt dışından özel sipariş ediceğim için sizin bi grup oluşturup almak isteyen arkadaşlar siparişlerini verirlerse çok daha güzel olur. Saygılar..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
:oke: özelden msn atıyorum konuşalım

berktezkosar

berktezkosar

Üye
bu koruyucu arka kapaklar iphone 2G ile uyumlu mudur? ona göre :D

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
buyuk ihtimalle uyumludur emin değilim

emrcan

Üye
    Konu Sahibi
Kılıflar iphone 3gs/3g uyumludur ama 2g ilede olur diye tahmin ediyorum.

Mahmut_91

Mahmut_91

Üye
Bu plastik kılıfları başka nereden bulabiliriz?..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
burdan :D:D

emrcan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kılıf çarşamba perşembe geliyor bilginize.. Almak istiyen arkadaşlar varsa bir dahaki siparişe bildirirlerse onlar içinde getirebilirim =)

korhat

Üye
bana ipod touch 1g için kılıf kkoruyucu kapak falan lazım nasıl ürünlerin war???

seneryoruk

seneryoruk

Üye
çok şık kılıflar...

Xoroz

Üye
ben arka kılıf değilde ön cam icin ince jelatin felan vakumluyorlarmıs cam cizilip duruyor cebimde tasıyınca yakında derin cizikler acılacagından korkuyorum x(

artistmami20

Üye
iphone 3gs tv out kablosu var mı? orjınal olsun cunku gittigidiyordan bi tane almıştım orjınal değildi iphone olmadı, yani orjınal ve ucuz olsun kesin alıcam

emrcan

Üye
    Konu Sahibi
@korhat
1. nesil için malesef kılıf temin edemiyoruz.

@Xoroz
Elimde aynalı ekran koruyucu yapışkan var tam size göre. 8 tl

@artistmami20
Şu an için stoklarımızda yok ama yakında getirtebiliriz.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
@korhat
1. nesil için malesef kılıf temin edemiyoruz.

@Xoroz
Elimde aynalı ekran koruyucu yapışkan var tam size göre. 8 tl

@artistmami20
Şu an için stoklarımızda yok ama yakında getirtebiliriz.

aynalı cam koruyucu bence çok kötü yazın inanılmaz parlama yapıyor ve güneşte görmek nerdeyse imkansız hatta gözünüzü alıyor diyebilirim...bunun için bence en güzeli biraz pahalı ama kaliteli invisible shield burdan bakabilirsin:

thelastefe

Üye
kardeş benim ön cam kırıldı kapak yani nasıl temin edebilirim. internette araştırdım fiyatlar biraz yüksek yardımcı olabilirmisin???

Üst Alt