Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iPhone Yedek Parçaları Ve Aksesuarlar
Sponsorlu Bağlantılar
emrcan
Üye
Konu Sahibi
iPhone Yedek Parçaları Ve Aksesuarlar
Uygun fiyata iphone 2g/3g/3gs yedek parçaları ve aksesuarları temin edilir. Kılıf almak istiyen kullanıcılar almadan önce bana ulaşıp modelleri incelesinler eminim çok hoşuna gidicek modeller var.
Dawn
Emekli Yönetici
madem öyle aksesuarla ilgileniyorsun bir kapak gördum hiç bir yerde bulamıyorum gezmedik site bırakmadım sana bir resim veriyorum bunu ben yaptım bunun gibi bir arka kapak bulurmusun lütfen
gör bak bu koruyucu kapagı bulursan bu siteden en az 20 .30 kişi alır bu kapaktan
emrcan
Üye
Konu Sahibi
Bu modelin ters rengini bulabirilim. Ust kismi kirmizi alt kismi siyah.
--------------- Ekleme ---------------
Arka kapakmi istediginiz yoksa arka plastik kilifmi?
Dawn
Emekli Yönetici
ters rengide olurkoruma kılıfı istiyorum sert pilastikten olan cıkarılıp takılabilir olanından
emrcan
Üye
Konu Sahibi
İstediğiniz ürünü 20 tl ye temin edebilirim. Yurt dışından özel sipariş ediceğim için sizin bi grup oluşturup almak isteyen arkadaşlar siparişlerini verirlerse çok daha güzel olur. Saygılar..
Dawn
Emekli Yönetici
özelden msn atıyorum konuşalım
berktezkosar
Üye
bu koruyucu arka kapaklar iphone 2G ile uyumlu mudur? ona göre
Dawn
Emekli Yönetici
buyuk ihtimalle uyumludur emin değilim
emrcan
Üye
Konu Sahibi
Kılıflar iphone 3gs/3g uyumludur ama 2g ilede olur diye tahmin ediyorum.
Mahmut_91
Üye
Bu plastik kılıfları başka nereden bulabiliriz?..
Dawn
Emekli Yönetici
burdan
emrcan
Üye
Konu Sahibi
Hocam kılıf çarşamba perşembe geliyor bilginize.. Almak istiyen arkadaşlar varsa bir dahaki siparişe bildirirlerse onlar içinde getirebilirim =)
korhat
Üye
bana ipod touch 1g için kılıf kkoruyucu kapak falan lazım nasıl ürünlerin war???
seneryoruk
Üye
çok şık kılıflar...
Xoroz
Üye
ben arka kılıf değilde ön cam icin ince jelatin felan vakumluyorlarmıs cam cizilip duruyor cebimde tasıyınca yakında derin cizikler acılacagından korkuyorum x(
artistmami20
Üye
iphone 3gs tv out kablosu var mı? orjınal olsun cunku gittigidiyordan bi tane almıştım orjınal değildi iphone olmadı, yani orjınal ve ucuz olsun kesin alıcam
emrcan
Üye
Konu Sahibi
@korhat
1. nesil için malesef kılıf temin edemiyoruz.
@Xoroz
Elimde aynalı ekran koruyucu yapışkan var tam size göre. 8 tl
@artistmami20
Şu an için stoklarımızda yok ama yakında getirtebiliriz.
aynalı cam koruyucu bence çok kötü yazın inanılmaz parlama yapıyor ve güneşte görmek nerdeyse imkansız hatta gözünüzü alıyor diyebilirim...bunun için bence en güzeli biraz pahalı ama kaliteli invisible shield burdan bakabilirsin:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
thelastefe
Üye
kardeş benim ön cam kırıldı kapak yani nasıl temin edebilirim. internette araştırdım fiyatlar biraz yüksek yardımcı olabilirmisin???