iPhone XS Nasıl Kapatılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone XS Nasıl Kapatılır ?
Yıllardır kullanıcıların birçoğu akıllı telefonlarını ister Android olsun ister iOS olsun güç tuşu sayesinde kapatıyordu. Güç tuşuna uzun basmak telefonun kapatılması için gerekli olan menüyü kullanıcılara sunuyordu. iPhone X serisi ile bu durumu değiştirmeye karar veren Apple artık güç tuşuna uzun basılınca kullanıcıların karşısına sesli asistan Siri'yi getiriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Güç tuşuna iki kere hızlı şekilde basıldığında ise kullanıcıların karşısına Apple'ın kendi geliştirdiği ödeme sistemi olan Apple Pay çıkıyor. Bu yazımda sizler için iPhone XS nasıl kapatılır ? Basit bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Aşağıda yer alan her iki yöntem iPhone X, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinin üçü içinde geçerlidir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle iPhone XS kapatmak için iki farklı yöntem bulunuyor. Bunlardan birincisi tuş kombinasyonları ile cihazı kapatmak. Diğer yöntem ise ayarlar menüsünden girerek cihazı kapatmak. Her iki yöntemde sonuç itibariyle cihazın kapanmasını sağlayacaktır. Ses tuşlarından herhangi biri yani ses arttırma veya ses kısma tuşlarından birine basarken aynı anda yan tuşa kısaca ses tuşu + yan tuş şeklinde kısa süreli basılı tutarsanız cihazınızın kapanma menüsü karşınıza gelecektir. Buradan kapat seçeneğini kaydırarak cihazı kapatabilirsiniz.

Diğer bir yöntem ise cihazın ayarlar menüsüne girerek yapılıyor. iPhone cihazınızın ayarlar menüsüne girdikten sonra Genel menüsü altında yer alan Telefonu Kapat seçeneğine tıklayarak cihazınızın kapanmasını sağlayabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt