Karşılaştırma iPhone X Mi S9 Plus Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
iPhone X Mi S9 Plus Mı?
iPhone X Mi S9 Plus Mı?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Alacan mı

MaxipmaN

Üye

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
iPhone X, İOS Stabilesi ve Apple Kalitesi yönünden daha iyi bir cihaz.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
iPhone X, İOS Stabilesi ve Apple Kalitesi yönünden daha iyi bir cihaz.
Iphone X şu anda üretimi durdurulmuş ve optimizasyon sıkıntıları ile dolu bir cihaz. Apple ın en az satan ve en çok eleştirilen telefonu. İnternetten azcık araştırma ile neden iphone x e para verilmemesi gerektiğini görebilirsiniz. Hızlı şarj aleti ve kablosu bile yok. Onun içinde ayrı bir 300 ile 400 tl arası para vermen gerekiyor. S9 varken iphone x olmak hava atmaktan öteye gitmeyecektir. Iphone X e 7 milyar para verip paranı çöpe atmaktan başka bir işe yaramayacağını bilmelisiniz. Apple storedaki çoğu uygulama bile iphone x ile uyumlu degil. Alacaksa S9 Plus alması şu anda daha mantıklı bir seçim. Webtekno ve tamindir gibi sitelerden Iphone X incelemelerine de bakabilirsiniz. ;)

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Iphone X şu anda üretimi durdurulmuş ve optimizasyon sıkıntıları ile dolu bir cihaz. Apple ın en az satan ve en çok eleştirilen telefonu. İnternetten azcık araştırma ile neden iphone x e para verilmemesi gerektiğini görebilirsiniz. Hızlı şarj aleti ve kablosu bile yok. Onun içinde ayrı bir 300 ile 400 tl arası para vermen gerekiyor. S9 varken iphone x olmak hava atmaktan öteye gitmeyecektir. Iphone X e 7 milyar para verip paranı çöpe atmaktan başka bir işe yaramayacağını bilmelisiniz. Apple storedaki çoğu uygulama bile iphone x ile uyumlu degil. Alacaksa S9 Plus alması şu anda daha mantıklı bir seçim. Webtekno ve tamindir gibi sitelerden Iphone X incelemelerine de bakabilirsiniz. ;)
Tercih meselesi, İOS Sevenler tercihini İphone X den yana kullanir.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Kullanım amacına göre sorunun cevabı da değişir

• Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
viran06

viran06

Üye
Ben x aldım 10 gün kullandım sonra samsung s9+ aldım. Iphone kalitesini hic bir telefonda goremedim.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takipçi Satın Al

Üst Alt