iphone wifi ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

necoti81

Üye
    Konu Sahibi
iphone wifi ayarları
sağolun

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kardeş wifi ile aga baglanırsan bu ayarlar otomatik olarak ayarlancaktır wifi ile aratır agı bul katıl eger modem görunmez ayarında ise iphoneden ayrlar wifi diger den agın ısmını şifresini yazman yeterli olur bu ayarlar otomatik uygulancaktır el ile ayar yapman imkansız

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Çalıştıgım şirketin belli internet ayarları var ama hangisini nereye gireceğimi bilemedim. yardımcı olursanız çok sevinirm...

BU AAYARLARI iphone wifi ayarlarında nerelere girmem gerekiyo? şimdiden teşekkür ederim....

birde bu ıp adresini sil kötü niyetli birisi çok rahat şirket bilğisayarına sızma yapabilir.

necoti81

Üye
    Konu Sahibi
sende alıntı yapmışsın sanırım silersen sevinirim....

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kardeş ne oldu baglanabildinmi sorun devam ediyormu ?????

Salihyet

Salihyet

Üye
DNS adresi o yerel bir şey, ip adresi değil, sakin olun ;)

necoti81

Üye
    Konu Sahibi
sorunu hallettim direk gir ip,dns,ağ geçidi falan el ile yapılandırmayla şimdi çatır çatır giriyo nete :D ayfon 3 ge se :)

qtherside

Üye
bu işinize yarar mı?

decalava

Üye
tşkkrlr

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
ACİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLL.....

Arkadaşlar bende ki sorun farklı Laptopla wifi modemle yotubee bağlanıyorum bunu herhangibir programla yapmadım etc/host ayarlarından hallettim.

ama aynı wifi modemimle iphonemden youtubeye bağlanamıyorum

winscp ile iphonenin hostuna girdim değiştrdim pc deki gibi ama olmadı bunu nasıl hallederim acil yardım lütfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
cydia dan push fix i aratıp kur..youtubeye giriyorsun..

vamprenses

Üye
ya deliricem yardım edin arkadaslar iphone cin malı var wifi den ağ arıyorum ağlar cıkıyor sıfreyı gırıyorum baglanamıyor diyor bunu nasıl haledebılırım acilllll :(

ppesimistylee

ppesimistylee

Üye
ya benım tel 1 dk oncesıne kadar normal olarak wifi uzerınden safarıye gırıyodu. sımdı gırmıyo. ip numarasına baktım degısmıs. cok farklı bı numara gelmış. noldu bu durum nedırrr. neden sımdı baglanamıyorummm.

Takipçi Satın Al

Üst Alt