İphone WhatsApp Yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

matraxtv

Üye
    Konu Sahibi
İphone WhatsApp Yardım !!
Merhaba arkadaşlar. WhatsApp ta profil resmi değiştirmek yada durum güncellemek için Akıllı Telefonlarda Home tuşunun solunda menü tuşu vardır ve bu tuşla WhatsApp da ayarlara girilir. Ama iphone da böyle bir tuş olmadığı için (Sadece Home tuşu olduğu için) ayarlara giremiyorum. Sorunun çözümünü bilen varsa yardım edebilirse çok makbule geçer.

Revengeful

Emekli Yönetici
Programın içinde en altta en sağda ayarlar butonu var oradan yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
foreverthe

foreverthe

Üye
Admin Bey'in dediği gibi yapabilirsin. Beceremezsen ekran görüntüsü alıp paylaşıvereyim nasıl yapacağın hakkında ?

matraxtv

Üye
    Konu Sahibi

öyle bir button yok malesef. ekran görüntüsü de alamıyorum, o özellik devre dışı oldu. whatsapp a tıkladığımda konuştuğum arkadaşlarla mesaj listem geliyor direkt. o ekranda başka birşey yok zaten. sağ üstte de diğer rehberdekileri bulma butonu var. o ekranda da en altta "arkadaşlarına watsapı öner" ve "kişiler yardımı" var. başkada birşey yok. bu 2 ekrandan başka birşey yok. denemediğim yöntem kalmadı. arkadaşların telefonlarına bakıyorum. onlarınki de benim gibi ama onların cihazlarında "home" tuşnun solunda menü tuşu var. onlar ordan aarlara girebiliyor. iphonda öyle bi tuş yok. napacağımı şaşırdım. araştırdım nette, hiçkimsede mi bu sorun yok anlamıyorum.

ben watshapp messenger diye indirip kullanıyorum. acaba whatsapp messenger ayrı whatsapp ayrı mı diye düşündüm ama appstorede sadece whatsapp messenger var.

Revengeful

Emekli Yönetici
whatsapp messenger ismi doğru. güncelleme var onu yapmadım. Acaba ondan mı kaynaklı bir sorun mu diye düşünüyorum fakat görseller hala olması gerektiği gibi. Aşağıdaki resimde altta bulunan bar yok mu şimdi ?

matraxtv

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp messenger ismi doğru. güncelleme var onu yapmadım. Acaba ondan mı kaynaklı bir sorun mu diye düşünüyorum fakat görseller hala olması gerektiği gibi. Aşağıdaki resimde altta bulunan bar yok mu şimdi ?

bende o fotoda en alttaki menü yok işte.

Ben sorunun kaynağını buldum. Benim telefon spot, orjinal iphone değil. O yüzden telefonun dışı iphone ama içi android. Dolayısıyla Android telefonlardaki whatsapp ı yükleyebiliyorum. onda da menü tuşu olduğu için o fotodaki ayarlar aplikasyonu yok. Bana "iphone için whatsapp" ın kurulum dosyası gerek sanırım. pc den tele atmam lazım onu. tabi yüklenirse...

Üst Alt