Anket İphone vs Samsung

İphone vs Samsung

• İphone

Kullanılan: 11 78.6%
  • Samsung

Kullanılan: 3 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    14

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
İphone vs Samsung
Merhaba arkadaşlar dayım dün beri aradı 2 3 hafta sonra telefonunu alacağım dedi hangisini istiyorsun dedi bende iphone istedim sonra kardeşleri herkes samsung kullanıyormuş memnunlarmış sanada samsung alıyım mı dedi bende sen bilirsin dedim akşam aradı şansa belki bugün ararsa ne diyim samsung s4 de olabilir s5 de olabilir note 3 de olabilir iphone ise 5 5c 5s olabilir sizce ne söyliyim ?

fk555897

Üye
Telefonu oyun oynamak, sosyal ağlar ve internet için kullanacaksan iPhone 5S öneririm. Note 3'de güzel ama ekranı büyük. Oyun ve internet için Note 3'de iyidir. İnceleyip almanı öneririm. Arasında fazla fark olan telefonlar değil.

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
yorumun için teşekkürler note 3 gelse ekranı ikiye bölüp sosyal ağlara girebilirim yani iki iphone gibi

fk555897

Üye
yorumun için teşekkürler note 3 gelse ekranı ikiye bölüp sosyal ağlara girebilirim yani iki iphone gibi
Evet ekranı ikiye bölüp kullanabilirsin ve S-Pen çok işine yarar. Ama iPhone 5S daha hızlı çalışıyor.

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
orasıda var aramasını bekliyorum

FeLonieS

Üye
Tam olarak nedenini açıklayamıyorum ama ben İphone alırdım. Güncelleme sıkıntısı yok stabil android gibi sorunu yok ve samsung gibi de güncelleme kesilme tehlikesi yok sonuçta. Her türlü oyunu da çalıştırır, internette dolaşırken takılma sıkıntın olmayacak. Karar senin.

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
lg 2 yada z1 istiyim mi fazla zora sokmak istemiyorum adamı sonuçta

Tartismasiz ios ve iphone 5s. Ama samsung s5 te olabilir. Su gecirmiyo vs. Cok ozellik ve sensor var

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar uygun fiyatli midir z2 ve g3 ege uygun fiyatli olursa ve satisa cikmissa g3 isteyebilirim ama buyuk ihtimal iphone yada samsung gelir

5s al rahat 3 sene gidersin

Tepkiler: muhammettvurucu

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
Bakin almayacagim istedim bana getirecekler bu arada saglun yorumlar icin bakalim artik ne getirecek

reflex

Üye
G3 iyi aslında multi window ondada var ayrıca samsung telefonların özellikle amiral gemisi olanlar 2 sene güncelleme alır note 3 iyi s5 te iyi ip 5s te iyi ama ip 5s te şarz sıkıntı yaşarsın diye düşünüyorum ayrica 6s cikicak

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
şarj sıkıntısı var işte o sorun

fk555897

Üye
Samsung'ların hepsinde bir süreden sonra bataryada sorun çıkıyor. iPhone 5 kullanıyorum 2 senedir hiçbir sorunu yok. Note 2'nin bataryasını 2 defa değiştirdim.

reflex

Üye
Şarz sıkıntısı deyince bunumu anladınız daha kısa gidiyo anlaminda bende 1 seneden beri s4 mini kullaniyorum bataryamda sikinti cikmadi ya siz kullanmayi bilmiyosun yada ben cok iyi biliyorum