iphone versiyon düşürme YARDIM LÜTFEN...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dundaryunus

dundaryunus

Üye
    Konu Sahibi
iphone versiyon düşürme YARDIM LÜTFEN...!
slm.bende i phone da yeni sayılırım daha dogrusu sadece tel olarak kullanıyordum.sistemi kırınca bilgisayar gibi olur diyor bazı arkadaşlarım.
cihazı turkcellden kontratlı aldım 16gb 3gs olarak.cihazdaki sürüm yukseltmiştim 3.1.3 (7e18) yazıyor ve i-tunes 9.0.3.15 yuklu.telefonuma unlock yapmadan nasıl yazılımını değiştirebilirm.jb yapmam için ilk önce ne yapmam gerekli anlatırsanız sevinirim.yazılanları okudum ama kafam karıştı ne yapıcam. herkes farklı birsey yazmıs.telefoncuya göturmek istemedim çünkü imei nolarını çalıyorlarmış.
yardımcı olursanız kendim yapayım arkadaşlar.

telefonumun versiyonunu nasıl 3.1.3 den 3.1.2 ye düşürebilirim.
sizler yaptıgınız için sizlere kolay gelen seyler bilmeyen kişiler için çok zordur.açıklamalarınızı bunu düşünerek anlatırsanız.sevinirim.
şu 3 gündür forumda okuduğum yazıyı fakültede okumadım kafayı sıyırcam:vur:vur
paylaşımlar için şimdiden teşekkür herkese....!:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar yardım edin yaw.....

şimdi tekrar itunes dan restore dedim yine aynı versiyonu 3.1.3 yüklendi

3.1.2 nasıl yukleyecegim...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
turkcell den aldıgın cıhazı neden unlock yapmak istiyorsun unlock işlemi yurt dısından gelcen cihazlara yapılır turkcellden aldıysan turkcell hatla sorunsuz çalışır cihazın 3.1.3 için daha jb yok orjinal 3,1,3 den 3,1,2 düşmez düşede basebandı değişmez faturalı cihazının istedigi kadar ıme numarasını çalsınlar sonuz olmaz senin için

dundaryunus

dundaryunus

Üye
    Konu Sahibi
turkcell den aldıgın cıhazı neden unlock yapmak istiyorsun unlock işlemi yurt dısından gelcen cihazlara yapılır turkcellden aldıysan turkcell hatla sorunsuz çalışır cihazın 3.1.3 için daha jb yok orjinal 3,1,3 den 3,1,2 düşmez düşede basebandı değişmez faturalı cihazının istedigi kadar ıme numarasını çalsınlar sonuz olmaz senin için

ustadım.bende sadece jail break yapmak istiyorum ama tel versiyonunu nasıl 3.1.2 ye düşürecegimi bilmiyorum.ayrıntılı anlatırsan sevinirim. bilgisayarımda itunes 9..0.3.15 yuklu.
yok mu bunun bir yolu sadece jb yapmak için

gm11400

Üye
telefonunuza daha once JB yaptıysanız ve cydıa SSHH kaydınız varsa 3.1.2 donup sonrada jb yaparsınız hatta 3.1.3 customfw ıle bıle jb yaparsınız ama bunun ıcın Cydıa SSHH kaydınız olamsı vede telefonunuzun kacıncı hafta uretımı oldugu onemlı..

dundaryunus

dundaryunus

Üye
    Konu Sahibi
telefonunuza daha once JB yaptıysanız ve cydıa SSHH kaydınız varsa 3.1.2 donup sonrada jb yaparsınız hatta 3.1.3 customfw ıle bıle jb yaparsınız ama bunun ıcın Cydıa SSHH kaydınız olamsı vede telefonunuzun kacıncı hafta uretımı oldugu onemlı..

Ben simdiye kadar hic birsey yapmadim sadece orjinal kendi programi var
nasil versiyom dusurup jb yapicam
yardimci olun lutfen

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye
ya kardeşim düşürülmüyo işte uğraıp durma, kırılana kadar normal tel olarak kullan bu kadar ümür etmenin mânası yok !!!!

dundaryunus

dundaryunus

Üye
    Konu Sahibi
ustad yapılamaz diye birsey yok.yapılıyor sadece ben beceremedim
nasıl yapılır onu ogrenmek amacımız.

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye
bandı düşüremezsin diyor bak arkadaş, yeni sürüm geldiği zaman kırılmadan güncelleme yapmayın yaw :S bas bas bagırıyorlar...

dundaryunus

dundaryunus

Üye
    Konu Sahibi
bandı düşüremezsin diyor bak arkadaş, yeni sürüm geldiği zaman kırılmadan güncelleme yapmayın yaw :S bas bas bagırıyorlar...

valla yaptık bi hata düzelirse düzeltcez düzelmessede beklicaz napalım.benim unloc ihtiyacım yok sadece jb lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...