iPhone ve iPad Şifre Sıfırlama

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone ve iPad Şifre Sıfırlama
Çok sık şifre unutuyorsanız veya şifresi unutulmuş Apple cihazları varsa ve bunları açmanız gerekiyorsa yapabileceğiniz işlemleri aşağıda sizlere kısaca anlatmaya çalıştım. Eğer iPhone şifremi unuttum veya iPad şifremi unuttum diyorsanız korkmanıza gerek yok. Daha öncesinde bu cihazlar ile senkronize edilmiş bir bilgisayar varsa cihazı kurtarmanız oldukça kolay olacaktır.

iPhone iPad Şifresini Unuttum Ne Yapmalıyım ?

Eğer daha öncesinde herhangi bir bilgisayar ile cihazlarınızı senkronize ettiyseniz basit birkaç işlemin ardından cihazı eski yedeğe döndürerek kullanmaya devam edebilirsiniz. Üretici firma Apple bu gibi durumlarda müşteriyi mağdur etmemek için kendi uygulamalarında gelişmiş yedekleme ve geri yükleme özellikleri sunmaktadır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonunuzu öncelikle bilgisayara bağlayın ve iTunes uygulamasını çalıştırın. Eğer daha önce senkronize ettiğiniz bir bilgisayara cihazı bağladıysanız uygulama direkt olarak çalışacaktır. Aksi halde uygulama sizden şifre isteyecektir. Bu sebeple daha önce senkronizasyon yapmış olduğunuz bir bilgisayar kullanmanız bu noktada oldukça büyük bir önem taşıyor.

Uygulama açıldıktan sonra sağ alt kısımda yer alan senkronize et butonuna basarak cihazınız ile eğer iTunes uygulaması senkronize değilse eşleştirme yapabilirsiniz. Sonrasında iPhone onar veya ingilizce adıyla Restore İpad / Restore iPhone butonuna tıklayın. Bu işlemin ardından telefonunuzun ekranında aşağıdakine benzer bir kurulum ekranı gelecektir. Burada iTunes ile kurulum seçeneğini kullanarak işlemlere devam edebilir ve cihazınızı açabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular

Buğra
Cevap
2
Görüntüleme
377
Hasand.
Buğra
Cevap
3
Görüntüleme
586
İhtiyar.
    • Beğen
    • Sevdim
Cevap
1
Görüntüleme
1K
MAERKEK
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
330
Buğra


Üst Alt