Silinen Üye 2313801
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Altta iki igrenc vida varya hah onlar sokülünce kapak kayarak aciliyorGeçmiş olsun.öncelikle telefonu pilinden ayırıp(iphonede o nasıl olacak bilemiyorum gerçi)pirinç dolu kavanoza koyup 1-2 gün bekletmek gerek.umarım çalışır.sonrada çalışırsa tabii elinden çıkarmanı tavsiye ederim
Elinden cikart ne ya cikarttigi adam nolucak peki o kime cikaricak dogrumu bu
Sen çöpe atardın eminim.belki adam doğrusunu söyleyip kabullenen kullanıcıya veya teknik servise satacaktır.Elinden cikart ne ya cikarttigi adam nolucak peki o kime cikaricak dogrumu bu
Bende n78 imi 6 aylık cihazken wc ye düşürdüm çöpe gitti,ben satamamıştım suya düşmüş telefonu kabul edecek birini ben bulamadım belki arkadaş bulur,nede olsa iphone.Kardes gecmis olsun. Ben gecen ay note 2 mi suya dusurdum ve 2 sn ye çıkarttım. Telefon pert. Telefon sustu yani bord komple gitti. Pirinc kavanoz degil resmen princ cuvaliyla kaldirdim.hikaye. umarim.duzelir. ben yeni note 2 aldim digerinide cope attim. Ne garanti ne bisi. Ha acilirsa elden cikart diyorlar ya... o senin vicdanina kalan birsey kardes. Bir insani 1 kere kandirirsin ama.o maval ustunden hicbir zaman gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?