iphone Türkiyeye Vodafonela giriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra2082

Üye
    Konu Sahibi
iphone Türkiyeye Vodafonela giriyor
iphone destekleyen tek operatör Vodafone olucakmış, galiba yakında Vodafone lu oluyorum..çok bekledim çook amerikadan alıp kırdıran tanıdıklar var. hiçbir makine çalışmadı. ben ne güzel Türkiye'den alıcam iphone'umu.:oke::islik

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
kırarlar onun hat problemini

esra2082

Üye
    Konu Sahibi
kırmak olmaz.. çünkü kırılınca garantisi yanar. bi sorun olduğunda çözüm bulmak zorlaşır. zaten vodafone oldukça avantajlı paketlere sahip. vodafone a geçicem iphone sayesinde:)

esen81

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 hafta önce Iphone umu USB ye bağladım ve kapanış o kapanış bir dahada açılmadı...ne oldugu bende anlamadım ama direk ekran gidiverdi ve telefon el değmeyecek kadar ısındı...orijinal ingiltereden almıştım ama şimdi kullanamıyorum...bir fikri olan var mı?

canturgay

canturgay

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 hafta önce Iphone umu USB ye bağladım ve kapanış o kapanış bir dahada açılmadı...ne oldugu bende anlamadım ama direk ekran gidiverdi ve telefon el değmeyecek kadar ısındı...orijinal ingiltereden almıştım ama şimdi kullanamıyorum...bir fikri olan var mı?

merhaba..

iPhone Destek - Yardım bu bölüme konu açarsanız. bilgisi olan arkadaşlar . yardımcı olmaya çalışacaktır.

esra2082

Üye
    Konu Sahibi
kırıp kullandıysan eğer(ki muhtemelen öyle) ondan olmuş olabilir. kırmak hoş olmayan sonuçlar doğuruyor. çok tanıdık öyle attı çöpe telefonu. orjinalini almak lazım vodafonedan.

skarlet

Üye
tam tarih belli mi piyasaya çıkış için.. 11 temmuz diyorlar..var mıdır aslı?

esra2082

Üye
    Konu Sahibi
11 temmuzda pek çok ülkede çıktı ama türkiyeye gelişi biraz daha geç sanırım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt