kerem.krmoglu
Üye
-
Konu Sahibi
-
üzerine haddinden fazla kar ekleyen satıcıları unutmuyoruz tabi
Bak kardesim mesela biz saticiyiz. Bir iphone bes bize "telpa,genpa,kvk,basari" yani orijinal dist. Lerden 2000 tl uzerinde geliyorki iphone 5 her gun satilan bir cihaz degil. Ayrica bunun fiyati atiyorum 2100 tl satis fiyati. Biz bunu 2200 e satamayiz yani fahis karlar yok.
aynenüzerine haddinden fazla kar ekleyen satıcıları unutmuyoruz tabi
Bak kardesim mesela biz saticiyiz. Bir iphone bes bize "telpa,genpa,kvk,basari" yani orijinal dist. Lerden 2000 tl uzerinde geliyorki iphone 5 her gun satilan bir cihaz degil. Ayrica bunun fiyati atiyorum 2100 tl satis fiyati. Biz bunu 2200 e satamayiz yani fahis karlar yok.
iphone 5s e heryerde 2500 lira civarı olucak yazıyodu gir sitesine 2149 tlvalla meslektaşlarınıza suç bulmak lazım telefoncu diyince milleti nasıl düdüklerim ondan başka bişey dşünmeyen insanlar canlanıyo gözümüzde
haddinden fazla eklemeleri bir işe yaramaz diğer piyasalara göre bu yüzden ancak vergiler dahilinde herkesin biçtiği fiyatla satmak zorunda kalıyorlar
Benimde toptan satış bayim var. neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. alış fiyatlarını satış fiyatlarını.satıp satamamak senin müşteri portföyüne kalmış bir şey. bende işler yolunda..
valla meslektaşlarınıza suç bulmak lazım telefoncu diyince milleti nasıl düdüklerim ondan başka bişey dşünmeyen insanlar canlanıyo gözümüzde
Devlet vergileri dusurse yeterarkadaş doğru söylüyor. işler yolunda olsa bile ceremesini çok çekiyoruz. yaklaşık 10 yıldır piyasadayım.
başarı telpa kvk genpa hepsi ile çalıştım çalışmaktayım. belli başlı çalıştığım firmalar var.
devlet bu işe el atsa yerli telefon üretseler paramız ülkemizde kalsa dış ticaret açığı büyümese milli gelirimiz artsa daha varlıklı piyasaların işlem hacmi daha geniş ekonomik gücü yüksek bir ülke haline gelebiliriz. bak bir telefonla nerelere geldi boyut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?