iPhone Türkçeleştirme & Numara Düzeni (1.1.4 Dahil!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luupuus

luupuus

Üye
    Konu Sahibi
iPhone Türkçeleştirme & Numara Düzeni (1.1.4 Dahil!)
Türkçeleştirme:
– – – – – – – Lütfen telefonunuzun versiyonuna göre olanı indiriniz – – – – – – -​
1.1.2 versiyonu için bunu indiriniz:
1.1.3 versiyonu için bunu indiriniz:
1.1.4 versiyonu için bunu indiriniz:
– – – – – – – Lütfen telefonunuzun versiyonuna göre olanı indiriniz – – – – – – -​
Önemli Not: ZiPhone ile jailbreak yaptıysanız iPhone Browser ile dosyalarınızda değişiklik yaparken hata verir. Resimdeki klasörlerden daha az sayıda klasör gözükür. Bu hatayı gidermek için; Installer ı açın. Sources kısmında edit’e basarak “add” seçeneğine tıklayıp “ kaynağını ekleyin. Eklemeden sonra Installer refreshing sources (kaynakları güncelliyor) diyecektir. Bu işlemden sonra Installer kategorilerinden Unlocking Tools’a giderek ZiPhone iBricker Fix’i yükleyin. Telefonunuzu yeniden başlatın. Adımlar:

1. Dosyaları çıkarttıktan Rar’dan çıkarttıktan sonra iPhone Browser ile iPhone’umuza bağlanalım.
  2. İşaretli bölgeye iPhone 1.1.3 Türkçe Dil Paketi & Numara Formatı 2.1 klasörü içindeki üç klasörü atın.
Adım 2: <&#8211; iPhone Browser ana ekranı (3 klasör kırmızı alana sürüklenecek) ->

1. Telefonunuzda Settings&#8217;e gidin. General&#8217;a tıklayın. International sekmesinden dil olarak Türkçeyi seçin. Telefonunuzu yeniden başlatın. İşlem tamamdır. Kolay gelsin

arkadaşlar bir siteden buldum bunu iphonem olmadığı için deneyemiyorum deneyenler yazsın lütfen:oke:

Haberci

Haberci

Üye
Çok daha basit yöntemler var artık.:)

iskenlii

iskenlii

Üye
bilgi için sağul

hasanbaglan1981

Üye
iphone browser çalışmıyor nasıl bir program bu Allah aşkına

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
tesekkurler ama indreblceimiz siteler guwenli diilse isimiz yas:S:S

mutist

Üye
Haberci o çok basit yöntemleri yazda bizde yapalım bak bunları yapamadım basitini yaparız belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt