luupuus
Üye
iPhone Türkçeleştirme & Numara Düzeni (1.1.4 Dahil!)
1.1.3 versiyonu için bunu indiriniz:
1.1.4 versiyonu için bunu indiriniz:
arkadaşlar bir siteden buldum bunu iphonem olmadığı için deneyemiyorum deneyenler yazsın lütfen
Türkçeleştirme:
– – – – – – – Lütfen telefonunuzun versiyonuna göre olanı indiriniz – – – – – – -
1.1.2 versiyonu için bunu indiriniz:
– – – – – – – Lütfen telefonunuzun versiyonuna göre olanı indiriniz – – – – – – -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1.1.3 versiyonu için bunu indiriniz:
1.1.4 versiyonu için bunu indiriniz:
Önemli Not: ZiPhone ile jailbreak yaptıysanız iPhone Browser ile dosyalarınızda değişiklik yaparken hata verir. Resimdeki klasörlerden daha az sayıda klasör gözükür. Bu hatayı gidermek için; Installer ı açın. Sources kısmında edit’e basarak “add” seçeneğine tıklayıp “
kaynağını ekleyin. Eklemeden sonra Installer refreshing sources (kaynakları güncelliyor) diyecektir. Bu işlemden sonra Installer kategorilerinden Unlocking Tools’a giderek ZiPhone iBricker Fix’i yükleyin. Telefonunuzu yeniden başlatın. Adımlar: - Dosyaları çıkarttıktan Rar’dan çıkarttıktan sonra iPhone Browser ile iPhone’umuza bağlanalım.
- İşaretli bölgeye iPhone 1.1.3 Türkçe Dil Paketi & Numara Formatı 2.1 klasörü içindeki üç klasörü atın.
Adım 2: <– iPhone Browser ana ekranı (3 klasör kırmızı alana sürüklenecek) ->
- Telefonunuzda Settings’e gidin. General’a tıklayın. International sekmesinden dil olarak Türkçeyi seçin. Telefonunuzu yeniden başlatın. İşlem tamamdır. Kolay gelsin
arkadaşlar bir siteden buldum bunu iphonem olmadığı için deneyemiyorum deneyenler yazsın lütfen