Iphone sorunlarınızı çözelim

Sponsorlu Bağlantılar

niksarli1979

niksarli1979

Üye
İphone 4'e sis uzantılı uygulamaları yüklemenin bi yolu varmı acaba..??

ÇuBuK98

Üye
merhaba benim elimde bir tane iphone 4 var sim kilidi kırmak istiyorum. beni yönlendirebilir misin?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle basebandını söyle bize..ayarlar+genel+hakkında nın içindeki modem firmware yazan yerdeki rakamları yaz

seller"

Üye
Selamun aleyküm...
Kusura bakmayın belki sorunumun çözümü mutlaka bu formda biryerlerde ama jailbreak,fake terimler karmaşasında boğuldum..
Problemimle ilgili yardımcı olabilmeniz temennisiyle...
Telefonum gri 16 gb...Yurtdışı...Versiyonunun hangisi olduğunu bilmiyorum...Sanırım çocuklar itunesi kurcalarken ne olduysa i tunes simgesinde takılı kaldı..Yardımlarını bekler saygılar sunarım...

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi

yukarıdaki adresten umbrellayı indir telefonu bağla pc ye umbrellayı çalıştır exit recovery yazan yere tıkla telefonunuz açılır...

mahmutto11

Üye
ya ben iphoneda netten video izlemymyrm ne indircem hangi klsöre atıcam telde???

--------------- Ekleme ---------------

ya ben iphoneda netten video izlemymyrm ne indircem hangi klsöre atıcam telde???

--------------- Ekleme ---------------

ya ben iphoneda netten video izlemymyrm ne indircem hangi klsöre atıcam telde???..

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
flas proğramını cydia dan herhangi bir repo adresinden indirip kullanabilirsin

ameda

Üye
Hakan bey telefonum 3GS 32gb usa dan. Jb li 4.2.1 Sorunum üst bardaki wi-fi veya3g simgesini göremiyorum 108MB vs. Diye birsey var o nedir anlamadım. Ayrıca buradaki özverili cevaplarınız çok faydalı çok teşekkür ederim.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
türkiyede şebekelerde benim bildiğim öyle birşey yok ama yurt dışında internetle ilgili bir gösterge olabilir..wifi ve 3g yi kapayıp açın simgeleri gelebilir bunlar değil derseniz restore edin ..

byformen

Üye
kardes benım 3gs 16gb telımde kullanılabılır alan gorunmuyor.yurtdısı kayıtlı cıhazım.versıyun 4.1 yuklu.hafıza 0 gorunuyor.ama 10 gb bos alan mevcut.bı yardımcı olsan.kocaelınden

ameda

Üye
Cevabınız için teşekkür ederim. Restorede ris varmı neye dşkkat etmeliyiz .Restore nasıl yapılır link verebilirmisiniz. saygılar.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
hangi versiyona restore edeceksiniz. telefon modeliniz ne..telefonunuz yurtdışımı..basebandı kaç

Karasimsek25

Üye
ya Telefonumu Pc'ye Bağlıyorum ITunes Okumuyor.Telefonum IPHone 4g ve kaçak :) ama aldığımda sim kilidi felan açıktı yani ama uygulama atamıyorum.jailbreakta yapamıyorum limera1n de okumuyor.lütfen yardım edin...

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
şarj oluyormu telefonun ankara da isen getir bakalım..dikmen caddesi 208/c

karaposu

Üye
İnstallois U kurdum oyun indiriyorum install yapınca öyle kalıyor yardimm

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
cydia varsa ordan dene bakalım

burakkbskl

Üye
Arkadaşlar iphone 4 uygulaması nasıl yapılır bilginiz varmı

omurbingul

Üye
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Elimde İOS 4.0.1 custom firmware yüklü bir 3gs VAR. Cihazım yurtdışı, yani sim kilitli. Modem firmware 5.11.7 ve eski boot. 4.2.1 versiyonuna geçmek istiyorum. baseband yükseltmeden ve aktivasyon sorunu yaşamadan nasıl geçebilirim. Elinde bunun için custom firmware olan var mı? Ya da başka hangi yoldan yükleyebilirim? Şimdiden teşekkürler.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
umbrella ile basebandı yükseltmeden yapabilirsin

kozan_li

Üye
selam usta bende 3g 16 gb iphone var
sürüm..4.1(8B117)
operator..Carrier 8.0
model.MB501DN

sorunuma gelince...bluetooth ve gps calismiyor...sorun nerde olabilir ne yapmam gerekir

Üst Alt