İphone seçimi hakkında yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
İphone seçimi hakkında yardım !
merhaba arkadaşlar. şuan htc kullanıyorum 768 mb ram olmasına rağmen hiç memnun değilim oyunda kasıyor vs. vs. ve 3. kez servise gönderdim. ekran yüzünden. ve 1 tane iphone 4 1 tanede iphone 4s almayı düşünüyorum. şimdi bu iphone 4'lerde 512 mb ram var bunu 1 gb sanıyordum. sizce bu ram oyunlarda yeterli olur mu ? most wanted modern combat 4 real racing 3 gibi oyunlarda kasma yapar mı? şuanki telefonum sensation xl inanın most wantedi kasmadan oynayamıyorum. ve 3 sayfa uygulama yükleyeyim hemen kasılıyor 2 saatte işlem yapıyor 90 mb boş yer kalıyor çünkü. iphone 4 e istediğim kadar uygulama ve oyun yüklesem sorun yaşar mıyım?... son olarak ios 7 güncellemesi gelip kaydırarak tuş kilidi açma özelliği gidecek mi? bu özelliğini çok seviyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim ...

Scuderia.

Scuderia.

Üye
4u bilmiyorum ama 4ste suan tam 89 tane uygulama var azicik bile kasma yok . İos7 de kilit olayi degisecek suanki ios6 kilitinden farkli olacak oyunlarda kasma olayi daha henuz yasamadim 4ste real racingte falanda kasma yok

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
4u bilmiyorum ama 4ste suan tam 89 tane uygulama var azicik bile kasma yok . İos7 de kilit olayi degisecek suanki ios6 kilitinden farkli olacak oyunlarda kasma olayi daha henuz yasamadim 4ste real racingte falanda kasma yok
bu gerçekten iyi. ama o kilit olayı için biraz üzüldüm açıkçası android gibi olmuş sanki. kendi kilidi daha iyiydi. ama bunun için iphone'dan vazgeçmem. bilgilendirdiğiniz için teşekkürler..

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Nokia Lumia 925 e de bekleriz..

frk uzn

frk uzn

Üye
iphone 4 te azcık kasıyor oda satış politikasından dolayı kastırıyolarki millet 4s le 5 e yonelsin :)

• Beğen
Tepkiler: FK5896

derHENKERS

Üye
Galaxy s3 kullaniyorum. Dead space most wanted fifa oyunlarını hiç kasmadan oynadım. Antutu bechmark ta 14bin küsür puan aldi telefon. Ve birde s4 ü düşün. Ben olsam galaxy e bakarım. Üstelik zoom gibi bir çok model çıktı. Bakabilirsin onlara

ChasingTheSun

Üye
4 kesinlikle önermiyorum(kendi telefonum) bir aydır işkence çekiyorum resmen 3GSim daha az kasıyor onun yanında.
4S ios 7 yi alınca şimdiki iPhone 4 gibi olacak diye düşünüyorum,Apple son iki cihazını önemsiyor kendi politikasına göre ve yeni iPhone çıkacağı(ios 7 ile) için şu zamanda 5 almalısın

Symbianize

Symbianize

Üye
5 al yada alma bende 4S kullanıyorum şuan kasmıyor 2 yıldırda kullanırken kasmadı ama ios7 de kasacak gibi hissediyorum ama şuanlık hiç bişey kasmıyo 2 yıllık cihaz olmasına ragmen

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada 2. El iphone'lara bakmayi dusunuyodum s3 bu konuda biraz ucuk sanirim.. ve Scuderia arkadasin dedigi gibi 89 uygulama ve oyunla kasmiyosa benim icin is bitmistir. S3 de guzel ama android sonucta donanimlarini sonuna kadar kullaniyor. Ve eminim ilerde pisman olurum.. ve 4S icin gelen ios 7 guncellemesi iyi olmazsa guncellemem :) fikirleriniz icin tesekkurler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt