iPhone SE için dayanıklılık testi videosu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone SE için dayanıklılık testi videosu geldi
Apple’ın yeni 4″ akıllı telefonu için dayanıklılık testi videosu geldi..


Geçtiğimiz dönemde bir çok yeni ve önemli akıllı telefon modelinin duyurusu gerçekleştirilirken, cihaz duyuran firmalardan bir tanesi de Apple oldu. ABD Cupertino merkezli firma Apple SE adındaki yeni 4″ ekrana sahip akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkartırken, ayrıca iPad Pro 9.7 olarak yeni bir iPad duyurusu da gerçekleştirdi.




Apple’ın yeni iPhone SE akıllısı tasarım olarak 2013 senesinde yine firma tarafından sunulan iPhone 5S modeline oldukça benzerken, donanım yönünden ise daha üst seviye özellikler içeriyor.

Geçtiğimiz günlerde Apple iPhone SE, ABD, İngiltere, Çin gibi bazı ülkelerde satışa çıkarken, 4 Nisan tarihi itibari ile de Türkiye ve daha başka bir çok pazarda yerini alacak. Ülkemiz için belirlenen fiyat etiketi ise 16GB için 1.999TL ve 64GB için ise 2.399TL olmakta.

Apple’ın akıllısı 4″ büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve ekran çözünürlüğü de 1136×640 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran olmakta. 2GB sistem belleği akıllı telefonda yer alırken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB ve 64GB olmak üzere iki farklı seçenek olarak geliyor.

Akıllı telefonun arka yüzünde 12MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 1.2MP olarak geliyor. iOS 9.3 mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon ayrıca Touch ID parmak izi tarayıcısı da içermekte.

Cihaz için videolar da gelmeye başlarken, bunlardan bir tanesi de çeşitli dayanıklılık testleri oldu. Bu yeni videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

iPhone SE için dayanıklılık testi videosu geldi - MaxiCep
 


Üst Alt