İphone satılırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
    Konu Sahibi
İphone satılırmı
Bir sorum olcak I-phone satılıp E71 yada N97 alınırmı?

zetnakah

Üye
dostum ben 3G 16 GB sattım N97 aldım ve 2 saat sonra sinirden ağlayacaktım ve 4. gün 1550 TL ye aldım N97 mi 1000 TL'ye satıp 3G S aldım. bir daha asla ama asla iPhone'mu satmam. sakın dostum pişman olma ve satma..

zibidi39

zibidi39

Üye
bence ıphone alınmaz kotu bı tel ben olsaydım hemen satarıdm

ERKANS80

ERKANS80

Üye
bunun adi enayilik olurdu.......

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
    Konu Sahibi
peki bu iphonedaki rehber silme sorunu kilitlenme sorunu ve en önemlisi pil sorunu nasıl çözülür..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
peki bu iphonedaki rehber silme sorunu kilitlenme sorunu ve en önemlisi pil sorunu nasıl çözülür..
ben 1.5 yıldır kullanıyorum bu saydıgın hatalrın hiçbirisi ile karşılaşmadım
rehber silme ilk defa duyuyorum kilitlenme nerdir pil sorunu derken azmı gidiyor benim 2 gün gidiyor wifi surekli acıktır

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Bir sorum olcak I-phone satılıp E71 yada N97 alınırmı?

Ben 3 Gs alacam diye 3G mi sattım hala da alacam hoş ama buldum en sonunda ucuz ama gel gelelim E71 kullanıyorum allah belasını versin böle telfonun ne laf anlamaz bir tlf insan bir NFS koymaz mı eşşek kadar tlf ama bir işlevi bile yok ah ahh İphone ahh seni satan ellerim kırılsın.Neyse Allahtan cuma geliyor çok özledim çokk.

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
aga ıphone güzel ama n97 süper

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
    Konu Sahibi
ben 1.5 yıldır kullanıyorum bu saydıgın hatalrın hiçbirisi ile karşılaşmadım
rehber silme ilk defa duyuyorum kilitlenme nerdir pil sorunu derken azmı gidiyor benim 2 gün gidiyor wifi surekli acıktır
Bende 1.5 senedir kullanıyorum ama pilim yarım gün gidiyor hatta ne 3g ne wi-fi açık, içinde hiç bişey yokken kilitleniyor ( boşken telefon uygulama falan yok zaten kullanmayıda bilmem), i tunes' a bağladığımda rehber siliniyor arada bir. işte sorunlarım bunlar

Muhammet Ali

Üye
bende iphone 3g 8 gb var aldığıma pişman oldum.herşey itunesmidir nedir ordan oluyor video atacaksın yok.müzikleri zil sesi edeceksin oda ayrı ayrı uğracaksın gözünü sevdiğim Nokia en iyisi

darksamuray

Üye
iphone pc suite var her şeyini onunla yapmak çok basit

sadikov

Üye
iphone öyle herkesin kullanacagi (bir telefon diyemiyorum)icat degil.Zaten bvu icattan anlayanlarda ondan ne asla vazgecer nede onda bir kusur arar.

Tam 15 yildir nokia kullanicisiyim her cikan en son nokiay parayi verip aldik,ben nokiaya telefonun mercedesi derdim ama IPHONE porsesiymis yaw

atakax

atakax

Üye
kardeş sorunların çoğu güncellemeyle halloluyor o muhteşem varlığı satacağına 3.1 i yükle jailbreak ide windows için 1 haftaya çıkar diyolar ama o güzelim aleti satma :D hata edersin..

mfaizoglu

Üye
iphone öyle herkesin kullanacagi (bir telefon diyemiyorum)icat degil.Zaten bvu icattan anlayanlarda ondan ne asla vazgecer nede onda bir kusur arar.

Tam 15 yildir nokia kullanicisiyim her cikan en son nokiay parayi verip aldik,ben nokiaya telefonun mercedesi derdim ama IPHONE porsesiymis yaw

iphopne değişilir mi yaa

serhat00

serhat00

Üye
garda$ iphone en kral telefon hiç sasmam o telefondan 1.5 aydir kullaniyom herkez hasta teelefona bu siteden herseyimi indiriyorum telefon ilk aldigimda bir boka benzemiyor jailbeark filan yaptim simdi super

kvc_kvc

Üye
valla hacılar 15 gunluk İphone kullanıcısıyım.cıkardıgım sonuc su:yıllardır nokıa bızı kazıklıyormusda haberımız yokmus

serhat00

serhat00

Üye
:))) aynen kuzen nokianin papucu dama iphone dan beri!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt