İphone Şarj olmuyor soket silikonluymuş :/

Sponsorlu Bağlantılar

candro

candro

Üye
    Konu Sahibi
İphone Şarj olmuyor soket silikonluymuş :/
Arkadaşlar telefonumu kitlenince servise vermiştim yaptılar ama telefonum şarj olmuyo cok uğraştılar ama sokette problem varmış oda silikonlumuymuş neymiş işi cok uzun sürer yada sat bunu falan dedi adam apple'ın orjinal servisine versem yapabilirler mi ? bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :allalla: telefonu şarja takınca şarj yüzdesinde priz işareti cıkıyor ama batarya dolmuyo :/

aydoganfb

Üye
ipone 3 mu 4mu eger iphone 3g-s ise tamiri mumkun yetkli servis zaten yapamaz adanada isen bu konuda yardimci olabilirim eger iphone 4 ise ewt onlarin sarz entegreleri silikonlu iphone 3 kadar kolay olmasada onunda tamiri mumkun

candro

candro

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim telefonum iphone 3g's yetkili servis dediğin orjinal apple servisi değil yani dimi telefonu alıp orjinal apple'a vermeyi düşünüyorum izmirde EGEMEK'e izmirde oturuyorum ben :/

_Faruk

Üye
kardeş götür ver servise onlar bakarlar çaresine

candro

candro

Üye
    Konu Sahibi
abi yapılabilrmi onu söyleyiverin bana yeter ya :D

_Faruk

Üye
yapılmazsa chzn ynisini verrler ;)

candro

candro

Üye
    Konu Sahibi
cihazım 2 el faturası falan yokki :)

Masha

Masha

Üye
işte ıphone un düşüncesiz halleri kullanıcıyı düşünmüyolar o kadar para boşa

_Faruk

Üye
sen yine de bi götür

aydoganfb

Üye
kardes sen fatrasiz gotr bakimsa sna ciahzi aldigin fiyat kadar masraf koyarlar ama sen yinede gotr için rahat etsin yapamazlarsa benle irtibata gec pm gndr :oke:

technoblue

technoblue

Üye
iphone orjinal servis diye birşey yoktur arkadaşım. özel servisler bakar. genpa felan iphone'un distribütörlüğünü yapan firmanın anlaşmalı servisidir. garantili cihazlara onlar bakar. eğer cihazın garanti kapsamı dışındaysa ki seninki öyle buna özel servisler bakar. herhangi bir sorun olursa da cihaz değişimi felan yapmazlar. bayağı masraflıya çıkabilirsin. iphone alırken iki kere hatta ikinci el alıyorsan bi on onbeş kere düşünmek lazım..

candro

candro

Üye
    Konu Sahibi
bu verdiğim yer egemek izmir apple ürünlerinin satışını yapıyolar sadece ya amerikadaki apple mağazası gibi aynı :S

Üst Alt