İPhone restore yardım acil....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hbo2488

Üye
    Konu Sahibi
İPhone restore yardım acil....
Merhaba arkadaslar yeni iphone aldım 2 gün oldu 2. el şeklinde yurtdısından gelmıs kayıt ettirilmis bir iphone 3g 8 gb. , bunu restore etmek istiyorum nasıl yapıcam , hic bir bilgim yok yardımcı olursanız cok sevinirim. Bunu sorma sebebim telefonu aldığım da saten kişi güncellemelere dikkat et dedi sorun yaratabilir, öle bir sorunla karşılaşırmıyım ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
önce itunes 9 i indirip pc ye kur..sonra telefonu kabloyla pc ye tak tanısın..itunesi çalıştır yukrda restore seçeneği çıkar ordan yaparsın..

hbo2488

Üye
    Konu Sahibi
tamam o kadarını yaptım fakat restore and update seklinde karsıma cıkıyor , bende update yapar ve telefon kapanır die korkuyorum telefon yurt dışından gelmıs , birde update yapsam version 3.1.2 seklindeymıs

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman hiç girişme..

hbo2488

Üye
    Konu Sahibi
ama telefona jailbreak yapmak istiyorum bunun icinte restore etmem gerekli ...?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sadece restore seçeneği yok mu?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
sakin bişi yapma cihaza yoksa elinde patlar haberin olsun kulamasın bi daha cihazı restore yapabilmen için bilgisayarında bir versiyon yuklu olması lazım 3,1,2 ise o versiyon pc olması lazım cihazı yeni almısın ilk kez yapıyorsun bu da şu oluyorki pc iphone versiyonu yok eger yaparsan itunes otomatikmen 3.1.3 yukleyecek ve cihazın kulanılmaz hale gelcek
önce 3.1.2 versiyonunun indireceksin
burdan

sonra sihf duğmesine basılı tutup restore diyeceksin açılan pencerede indirmiş oldugun 3.1.2 secip restore edeceksin aman dikkatli oll yapacagın ufak bir hata telfonu kulanılmaz hale dnuşturebilir

hbo2488

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle cok tesekkür ederim bu uyarın icin o verdiginiz linki indiriyorum , daha açık bir şekilde anlatmanızı rica etsem ? bu indirgimi yükledikten sonra nasıl yapmalıyım ki restore olsun ? birde jailbreak yapabilirim dimi ?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
sana ozelden mesaj attım msn ekle

hakan6620

Üye
ACİL
arkadaslar yurtdısından gelme iphone 3gs 16 gb telefonum var...turkıyeye kayıt yaptırdım...dun itunese baglandım 2 saat bırseyler yukledi (galıba update yaptı) sonra telefon kapandı....şimdı telefonu acınca ekranda itunes ve usb gozukuyor...nasıl acabılırım lutfen yardım edın cok acillllllllllllllllllll ......................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt