hamza271970
Üye
deyerlı arkadaşlar orjinale yan yana koydum ekran kamera sayafa sayfa araştırdım beynini hafızası 64 gözüküyorda 3.5 gb pc gösteriyor bile uydurmuşlar app store de yüklü yesliyom acmaya calısıyor bence ugraşılırsa acar donmatigi ekranı 3 gün jarzı eeene diyem 200 tl alahtan korkun ya bozulmasa bence fazlasıyla deyeeeeerrrrr saygılar
Ne kadar iyi olursa olsun o radyasyonu yemeye değmez bence.Sağlık daha önemli...
ben ylardır nokia kulanıcısıyım iphone miphoneyi bilmem ama orjinale yan yana koydum eyide kurcaladım.hani bzde bi laf var uyanıklıkla ilgili anasını boyar bebesını satar buna çin atasözü diyebiliriz bundan sonra .manyaklar iphone yazılımını atmışlar iki fark gördüm bi appstore acamadı iki video foto süper de video 1.3 lük görüntü diyebilirim orjinalin gece cekti gündüzden hic fark göremedim 200 tl verdim de ama 20 tl etmez kücük bi oglum israr eti yani bi tür oyuncak aldım
Hele çocuğa kesinlikle verme bırak ağlasın o radyasyona maruz kalacağına. Bu arada dediğin telden bı arkadaşda daha vardı iki hafta kullanabildi bozuldu haberin olsun
aynı çözünürlüğü android'li sahte iphone'lar kullanıyor. retina denilen şey sadece çözünürlükten ibarettir.Gerçek iphonede Retina ekran vardır ( appleden başka kımse kullanmıyor ) pixeller gözle dahi göz görünür ... ama sahre iphonede pixelleri çok rahat görebilirsin ekran sadece LCD TFT dir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?