iphone nasıl getırtmelıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onwer

Üye
    Konu Sahibi
iphone nasıl getırtmelıyım?
arkadaslar belcıkadayım suan kuzenım almanyadan ıphone gonderecek nasıl alabılırım kargoda sorun olurmu ayrıca ucret vermem gerekır mı?

fireman87

fireman87

Üye
Belcika ve alman arasında sanmıyorum ek ücrete gerek kalıcağını.

technoblue

technoblue

Üye
kargoda sorun olacağını sanmıyorum. fakat kargo ücreti gerekecektir. ama net ne kadar gerekir bilemem.

onwer

Üye
    Konu Sahibi
ucretı yalnız kuzenım verır herhalde benım vermeme gerek varmı ıkıncı bır ucret?

technoblue

technoblue

Üye
karşı ödemeli olursa sen ödersin. yok gönderirken kuzenin öderse senin ödemene gerek kalmaz.

_Faruk

Üye
birde gümrükte vergi alırlar mı onu araştır mesela türkiyede 100$ ların üzerindeki şeyleri kargoyla gönderirken gümrük vergisi alıyorlar bunu bi araştır oradaki bilenlere sor

onwer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar telefonu aldım cok sag olun turkıyeye gelcem yarından sonra karayolu ıle acaba turkıyeye gırıste yada dıger gumruklerde sorun olur mu?

selmangulec

selmangulec

Üye
türkiye ye sorun olmaz . yanında girebilirsin . kutusunu ve aksesuarlarını bavula ve diğerini eline alıp hattını tak ve gir. yani o senin telefonun kullanmak için yanında giriyorsun sorun olacağını sanmam . dayım ve babam çok getirdiler. ve aynı şekilde geldi. kutusuyla bavula koyup getirmişler. yalnız 1 ay içinde kayıt ettirmelisin . yalnız iphone uluslar arası garanti var türkiye de buna dahildir ben tamir ettiririm diye düşünüp çok dolaşan var ama mümkün değil. türkiyede garanti olmaz (türkiye de alınanlar dışında). eğer arıza olursa (aman olmasın) bu durumdan sonra çok baş ağrıtacaklar türkiyedeki servisler ... (şevkinizi kırmak istemem .. neyse hayırlısı ile kazasız belasız kullanırsınız inşallah )

selman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt