İphone na yüklenen oyunlar ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
İphone na yüklenen oyunlar ...
Konu yanlış yerde olabilir arkadaşlar bişi sorucam ipod touch alsam www.maxicep.com/iphone-oyun/ bölümde ki iphone oyunlarını ipoda yükleyebilirmiyim ?Her konuda yazmıyor ipod touch ile uyumludur diye ondan sorayım dedim

MrExpert

MrExpert

Üye
iphone na yüklenen bütün oyunlar ipod touch a da yüklenir..

MrExpert

MrExpert

Üye
Eminmsin dostum peki :)[/QUOTE]

Evet eminim :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
peyki :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
:hmmm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
4.nesil olsun ama.

15097

15097

Üye
Bende ipod touch 4g var her şeyi yükleyebiliyorum :) bir tek whatsapp ve iphoto hariç ama onlar jb ile installoustan hallediliyor :oke:

XER01

XER01

Üye
Konu yanlış yerde olabilir arkadaşlar bişi sorucam ipod touch alsam www.maxicep.com/iphone-oyun/ bölümde ki iphone oyunlarını ipoda yükleyebilirmiyim ?Her konuda yazmıyor ipod touch ile uyumludur diye ondan sorayım dedim

Yüklenir,

Jailbreak yapilir, installous kurulur (Crackli uygulamalarin yuklenmesini saglayan bir sey daha yukleniyor beraberinde)

Ondan sonra indirdiginiz ipa dosyalarini iTools denen program uzerinden yukleyebilirsiniz.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
sagolun arkadaşlar

15097

15097

Üye
ne zaman alıyorsun bakalım :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
5 çıksın yada ipad mini çıksın o zaman :D

15097

15097

Üye
ipad mini ciktiginda ipod touch mi alacaksin :D :D yalniz ipad mininin cikacagini sanmiyorum ve eger ciksa bile ipad icin oyunlar ve uygulamalar ayri iphone/ipod touch icin oyunlar ve uygulamalar ayri ipoddan yaziorum daha uzun yazmak isterdim :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hayır ipad mini veya ipod touch 5 alacam :D ben ce çıkar mini yada şöyle olacakmış ipad mini ,büyük bir ipod touch tasarımı ile gelebilirmiş . Yani işte apple ın çıkaracagı bir ürün alqcam işte telefon hariç :D

15097

15097

Üye
Anladim :D acaba ipod touch 5 ne zaman cikar :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Mini alacağına iPhone al..

15097

15097

Üye
Apple'ın böyle bir şey yapacağını pek :hmmm :hmmm :hmmm bilmiyorum Apple bu :D işine hiç belli olmaz :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 in tanıtılacı konferans ne zamqn dı ? O zaman ipod tanıtılqbilr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt