terslemedim gülerek soledim Tamam sorun yok :) Uygulamayı kullanabiliyor musun?
KayraBey Üye Konu Sahibi ozakin70' Alıntı: terslemedim gülerek soledim Genişletmek için tıkla ... Tamam sorun yok Uygulamayı kullanabiliyor musun?
ozakin70' Alıntı: terslemedim gülerek soledim Genişletmek için tıkla ... Tamam sorun yok Uygulamayı kullanabiliyor musun?
KayraBey Üye Konu Sahibi ozakin70' Alıntı: ewt teşekkür ederim üstad:') Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
KayraBey Üye Konu Sahibi darkking06' Alıntı: Güzel paylaşım ....... Emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullanın
darkking06' Alıntı: Güzel paylaşım ....... Emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullanın
calypso16 Üye teşekkürler dostum yalnız ana ekranda uygulamalar var normaide böylemi yoksa saat vb koyabiliyormuyuz
teşekkürler dostum yalnız ana ekranda uygulamalar var normaide böylemi yoksa saat vb koyabiliyormuyuz
KayraBey Üye Konu Sahibi calypso16' Alıntı: teşekkürler dostum yalnız ana ekranda uygulamalar var normaide böylemi yoksa saat vb koyabiliyormuyuz Genişletmek için tıkla ... Telefonum kastığı için launcher kullanamıyorum.Be nedenle bu Launcher'ı da yüklemedim hiç.Bilgim yok bu sebeple...
calypso16' Alıntı: teşekkürler dostum yalnız ana ekranda uygulamalar var normaide böylemi yoksa saat vb koyabiliyormuyuz Genişletmek için tıkla ... Telefonum kastığı için launcher kullanamıyorum.Be nedenle bu Launcher'ı da yüklemedim hiç.Bilgim yok bu sebeple...
KayraBey Üye Konu Sahibi efeyılmaz' Alıntı: Paylaşımların devamını bekliyoruz teşekkürler Genişletmek için tıkla ...