iPhone kurtları yardımınıza ihtiyacım var!!!!!

gknoner

Üye
    Konu Sahibi
iPhone kurtları yardımınıza ihtiyacım var!!!!!
Arkadaşlar merhaba.. bir süredir samsung galaxy w kullanıyordum.. android 2.3.6 ile aşırı kasma yaşamamdan dolayı cihaza 4.0.4 ardından 4.2.2 yükledim. fakat oda beni tatmin etmedi.. şimdi ise ios a geçme kararı aldım. iPhone 4 8 GB almayı düşünüyorum ama etrafımdakiler alma 6.1.3le kasıyor hatta 7 kuramayacaksın bile falan diyorlar. dedikleri ne derece doğru? sizinde konu hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim? şimdiden herkese teşekkürler..

MrExpert

Üye
İphone 4 6.1.3 te şuan kasma yok çok nadir ben allalı 2 ay oldu 1250tlye almıştım ben şimdi indirimde 1000tl hiçde fena değil İos7 ye gelirsek 3gs ios 6 yı aldığına göre iphone4 te ios7 yi alacaktır ama baştan söyliyeyim jb yapsanda androiddeki kadar özgün olamazsın.

asdf1907

Üye
Genellikle iphone 4 ler de kasma oluyor, bu durum yadsınamaz. ios 7 elbette yayınlanır her sürüm için ama kullanımı ne kadar rahat olur, tartışılır.Eğer iphone alacaksan 's' modellerini alacaksın bence.

gknoner

Üye
    Konu Sahibi
@ MrExpert , JB yapacağımı zannetmiyorum. Hani yapsamda zaman alır (eğerki alırsam) ama androidten soğudum. cihaz seçimim mi yanlıştı bilemedim ne kadar açık olursa olsun canıma tak dedi. orjinal rom aşırı kasıyor donuyor adeta.. rootlu rom koyuyorum oda eksik gedik bi bakıyorum kamera çalışmıyor bi bakıyorum tam türkçe değil.. ön yargılı olmayıp bi s3 mü alsam diyorum ama bilemiyorum. aşırı kararsızım arkadaşlar. ios daha fazla cezbediyor.

MrExpert

Üye

Ben yaklaşık 2 yıldır ios kullanıyorum daha önce 3gs ve kısa bir dönem ipad2 de kullandım ioste tekrar ediyorum ister s modeli ister normali kasma olayı çok nadir olur 4s ide çok detaylı inceledim mükemmel bir cihaz onuda düşünebilirsin. ancak yeni alınan cihaz 6.1.3 le gelir bu sürümün jb si yok jbsiz iphone kullanmak biraz sıkıcı gelir ben downgrave yapılamadığından ios7 yi ve ona çıkacak jbyi bekliyorum şahsen ama jbsizde oyun uygulama atılıyor tabi Çeşitli programlarla.

gknoner

Üye
    Konu Sahibi
@MrExpert Yardımın için sağol. Sanırım ben ios ta ısrarcıyım. Android modellere bakıyorum içime sinmiyor aradan bir iphone gözüme ilişiyor yüzüm gülüyor. Olurda alırsam sanırım yardımlarına ihtiyacım olacak son olarak kozmetik bir sorum olacak. renk olarak beyaz mı önerirsin yoksa siyah mı? siyahı seviyorum ama herkeste var.. beyaz daha tatlı geliyor göze ama oda kirlenme korkusu ve daha bi feminen olması beni kararsızlığa sürüyor

gknoner kardeş öncelikle iphone 4 e 1000 tl verme son çıkan oyunlarda performansı düşük ve ileriye dönük düşünürsek ilerde daha kötü olacak 5 de alma kasası çok kötü gerçekten 2 binlira veriyosun ama oyuncak gibi kasası var işlemci olarakda 4s ten sadece rami ve işlemci hızı fazla ikiside çift çekirdek bana kalırsa 1200-1300 e orjinal pasaport kayırtlı sıfır bi iphone 4s al yada sözleşmeli direk nakir ihtiyacı için satanlardan al olmadı 1500 e sıfır 2 yıl garantili al . 4S Kaya Gibi Bi telefon bence 5 kullandım oyuncak gibi geliyo hafifliğinden olması gerek. EN İYİ İPHONE 4S BENCE YENİLERİ ÇIKANA KADAR .

MrExpert

Üye

Başımdan Geçen Bir olayı anlatayım Biraz Uzun Ama

Bundan 2 ay evvel ben iphone4 almaya karar verdim beyaz almaya karar verdim Ümraniye Carfour Turkcellden gidip aldım tam yolacıktım gidiyorum telefonun sağ üst çarçevede yontulma var gözle görülür bir biçimde (Tabi çok büyük değil ama yinede hatalı mal.) Hemen geri gittim adam bana ben nerden bilelim siz cihazı düşürmediniz diye kabul etmediler Bu arada Ben birnevi çıldırdım başladım bağırıp azıma geleni söylemeye Mağaza ağzına kadar dolu herkez bize bakmaya başladı Sonra O atarlı Çalışan bir anda kuzu oldu beyfendi yapmayın (Adam benden enaz 15 yaş büyük ) Neyse sonra müdür geldi falan değiştiricez dediler adam depodan yeni açılmamış bir kutu getirdi açtık baktık ki odane aynı sorum ondada var Adama bu sefer bayağa bir utandı bana inanmamışlardı çünkü gözümün önünde kutuyu açtılar hatalı çıktı neyse ben beyazda ısrarcıydım başka bir beyaz daha getirdi onuda açtık o cihazdada aynı tip çizikler vardı Müdürün ağzı açık kaldı bende bu sefer Şunu söyledim beyaz istemiyorum bu seferki Siyah olsun neyse işte getirdi bende iyice inceledikten sonra aldım o cihazı ... Sonuç olarak Beyazda En ufak çizikler dahi çok fazla belli oluyor hele o çiziklerin arası siyah toz kaplanınca berbat bir görünümü var Tabi bu göreceli bikavram sizin Tercihiniz.

Merhaba arkadaşım..
iPhone 4 ün fiyatın düşmesiyle forumda sık açılan bir konu oldu artık bu
İlk başta şunu söyleyeyim dostum ios tan aldığın keyfi android olsun wp olsun hiçbir şeyden alamazsın bence..
iPhone 4 e gelince şuan için Injustice oyunu dışında hiçbir oyun sistem özelliklerinin üstünde olmadı ki onu bile açtı sadece başında sisteminiz yeterli değildir son seviye grafiklerde oynayamazsınız gibi bir uyarı verdi. Ama onda da bir kasma yaşamadım ben.
İlk soruna cevap olarak 6.1.3 şuan gayet iyi gidiyor , herhangi bir kasma mevcut değil. Ama bundan sonra ne olacağını bilemeyiz. İkinci olarak 3GS 6.1.3 ü aldı o zaman 4 de 7 yi alır düşüncesi çok yanlış , bunu bilemeyiz. Sonuçta bunlar işlemciye bağlı.. iPhone 4 IOS 7 nin gereksinimlerini karşılayamayabilir. Ki dedikodu olma ihtimali çok yüksek olarak yeni bir arayüz bekliyor bizi 7 de buda daha iyi bir işlemci isteyebilir. Ve tabi ki belki 3GS bile 7 yi alabilir , dediğim gibi bunu bilemeyiz.
Sonuç olarak 4S alırsan JB yapmadan 25PP ile rahat 2 yıl çok memnun kalarak kullanabilirsin

Şuan en az 4s diyorum ki 5 i iki ay kullandim 4s i ezer.

muzocuk.

Üye
kardesim kesinlikle alacaksab s serisini al we kesinlikle 8 gb alma cooooookkkkk azzzzzz en az 16 gb olsun

nokiae6

Üye
Sen renaulttan inip volkswagene binicem sizce doğru mu diyorsun sence yanlış mı ? Sen de ios 7 güncellemezsin oyunları nasıl olsa yüklemeye devam edebiliceksin.