gknoner
Üye
iPhone kurtları yardımınıza ihtiyacım var!!!!!
Arkadaşlar merhaba.. bir süredir samsung galaxy w kullanıyordum.. android 2.3.6 ile aşırı kasma yaşamamdan dolayı cihaza 4.0.4 ardından 4.2.2 yükledim. fakat oda beni tatmin etmedi.. şimdi ise ios a geçme kararı aldım. iPhone 4 8 GB almayı düşünüyorum ama etrafımdakiler alma 6.1.3le kasıyor hatta 7 kuramayacaksın bile falan diyorlar. dedikleri ne derece doğru? sizinde konu hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim? şimdiden herkese teşekkürler..
son olarak kozmetik bir sorum olacak. renk olarak beyaz mı önerirsin yoksa siyah mı? siyahı seviyorum ama herkeste var.. beyaz daha tatlı geliyor göze ama oda kirlenme korkusu ve daha bi feminen olması beni kararsızlığa sürüyor 
) Neyse sonra müdür geldi falan değiştiricez dediler adam depodan yeni açılmamış bir kutu getirdi açtık baktık ki odane aynı sorum ondada var Adama bu sefer bayağa bir utandı bana inanmamışlardı çünkü gözümün önünde kutuyu açtılar hatalı çıktı neyse ben beyazda ısrarcıydım başka bir beyaz daha getirdi onuda açtık o cihazdada aynı tip çizikler vardı