İphone karalayanlar var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
İphone karalayanlar var
Arkadaslar tezgelegemen arkadasımız açtıgı konuda çok karalama yapmış iphone bazıları yok dıyor ama dedıgının cogunu kullanıyorum ben ve karalamaya çalışıyor

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/lumia-920-vs-iphone-5-kendi-deneyimlerim-788555.html#post6008021

Türe

Türe

Üye
Hasan konu yanlış yerde. Rahatsızlık duyyorsan direkt o konudan şikayet etmelisin.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Hasan konu yanlış yerde. Rahatsızlık duyyorsan direkt o konudan şikayet etmelisin.

İphone bolumunede açtım ayrıca olan bır uygulamayı yok dıye gosterıyo insanları kafası karışıyor

Türe

Türe

Üye
Biliyorum ama bu konu açılarak halledilmez. Direkt şikayet et ki amacına ulaşasın dostum.

ecel54

ecel54

Üye
konuya mesaj atamadınmı veya şikayet edebilirdin. Konu açmanın ne gereği var

MrExpert

MrExpert

Üye
Konunun burda olmasının hiçbir yararı yok.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Burayada iphone bolumunede açtım

hllsvrn

hllsvrn

Üye
iPhone yazılım olarak dört dörtlük bir cihaz kim demiş yok diye :))) Takılma sen ona ..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
bunun için konu açılması da biraz anlamsız olmuş.

Konuda karalama,hakaret veya forum kurallarına aykırı bir şey olduğunda şikayet edin.Etmişsiniz gördüğüm kadarıyla ancak neden tekrar konu açma gereği gördünüz anlamadım.

Eğer iddia edilen şeyler sizin dediğiniz gibi kullanıcı gözünden kaçan yada var olan şeyler yok gibi gösterilmişse yorumlarınızda açıklama yapın yeterli :)

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bunu kaçıncı kere söyluyoruz. Karalama,hakaret,alay vb gibi firma ve markaları küçük düşüren ve kullanıcılarını tahrik eden konu mesaj ve paylaşımlar yasak. Şikayet edin yönetim geregini yapar. Evet şikayet etmişsiniz dediginiz gibi forumda bu konuyu bir kac yere actıktan takriben bir saat sonra.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt