Iphone jailbreak yapma %100 garanti ve rahatlıkla oyun atabileceksiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogr3

ogr3

Üye
    Konu Sahibi
Iphone jailbreak yapma %100 garanti ve rahatlıkla oyun atabileceksiniz
ÖNCELİKLE burdan http://www.maxicep.com/iphone-destek-yardim/ios-4-2-1-jailbreak-resimli-anlatim-425935.html jailbreak yaptığımız zaman oyun ve uygulama için genelde itunes e yöneliriz ben beceremedim ama yapan varsa bilemem benim kendi yöntemim war

burdan

size vereceğim program çince olduğu için türkçe sanmayın ama sağ alttan dil seçeneklerinden ingilizce yapabilirsiniz

buda programın kendisi

sistemden uygulamaları tıkladığınız zaman pc nizde iphoneye ait oyun yada uygulama vb dosyaları direkt görmekte açıkcası olağanüstü bir şey

dediğim gibi itunes ile yapamazsanız bu pro tam bizlere göre açıkcası 2 tane asphalt yükledim süper oldu :) sorularınız olursa ben burdayım kolay gelsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben bu programı kullandım bana göre beş para etmez..

ogr3

ogr3

Üye
    Konu Sahibi
benim amacım itunes ile yapamayanlar için çok acemide olsam iphoneye biraz kafa yorarak herkez anlayabilir itunes ile uygulama atmakta her nekadar zorlansamda tabiki itunes in yerini tutmaz :) senin itunes harici kulladığın pro warsa banada yardımcı olursun

kemal21

kemal21

Üye
Kardes ben müzikler için Copy trans manager kullanıyorum dışa sisteminde gezmek için ifunbox oyun Pro için de installous

Fulia

Üye
ben itunestan uygulama atamıyorum.kütüphane kısmında kalıyor ve iphone da uygulamalar kısmı olmadığından transfer olmuyor.Benim sorunumu da çözebilir mi bu?

ogr3

ogr3

Üye
    Konu Sahibi
ben itunestan uygulama atamıyorum.kütüphane kısmında kalıyor ve iphone da uygulamalar kısmı olmadığından transfer olmuyor.Benim sorunumu da çözebilir mi bu?

olayı kapmış arkadaşlara çok basit geliyor fakat bize zor geliyor eğitim şart :) bu program ile yapmak istediğin herşeyi yapabiliyorsun oyun müzik uygulama hatta programın en güzel yanı cydia üzerinden istemediğin kadar oyun tema duvar kağıdı gibi şeyleride indirebiliyoruz bence güzel

hayvan

hayvan

Üye
neden böyle bir şey yazdın
nadir geç bile kaldın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt