Iphone ios7 tüm modeller jailbreak yayinlandi

Sponsorlu Bağlantılar

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
Iphone ios7 tüm modeller jailbreak yayinlandi
Tüm iphone modelleri için ios 7.0-7.0.1-7.0.2-7.0.3-7.0.4 için JAİLBREAK YAYINLANDI

indirme linki:

Çağrı.KK

Çağrı.KK

Üye
Sonunda yayınladılar.

furkan4045

Üye
Bu jailbreakla birlikte ios 6 ya downgrade olurmu acaba ?

saltar_03

Üye
iphone 4 ios 7.0.4 açılmıyor

enstrumant

Üye
ios7 appsync yok bu büyük bir sorun

traguelwowe

traguelwowe

Üye
ben şuan 4s 7.04 jailbreak yaptım cydia geldi fakat harita tmaya çalıştığımda hata alıyorum

LANS_KSK

LANS_KSK

Üye
sakın kurmayın ipad 2'im açılmıyor.

mastris

mastris

Üye
Yanlış kuruyorsunuz arkadaşlar. Şuanki bulunan sürümün yedeğini alın ve itunesten telefonunuzan geri yükleme yapın. Yani full restore yapın OTA olarak. Ondan snra jailbreak yapın. Eğer normaldede OTA olarak kursuysanız yedekleme veya restore yapmanıza gerek yok şuan hemen yükleyip kullanabilirsiniz.
İyi Forumlar..
Bu jailbreakla birlikte ios 6 ya downgrade olurmu acaba ?
Maalesef dediğiniz şuan mümkün değil. Ve jailbreak aracındada downgrade yayınlanmadı. Downgrade şuan sadece A4 cihazlarda yapılabiliyor.
ben şuan 4s 7.04 jailbreak yaptım cydia geldi fakat harita tmaya çalıştığımda hata alıyorum
Bu tip hatalarla karşılaşmanız muhtemeldir. Panik yapmayın. Bi kaç saat sonra düElmesi lazım. Eğer hala düzelmediyse restore yapıp tekrar jailbreak kurmayı deneyin.
sakın kurmayın ipad 2'im açılmıyor.
Yukarıda dediğim gibi OTA olarak yüklediysenz sürümleri bu tip sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İtunes üzerinden ipad inize en son yazılımı tekrar kurun. Sonra jailbreak işlmeni yapın mutlaka çalışacaktır. İtunes ipadinizi şuanki hali ile görmeyebilir. Cihazı DFU moduna alırsanız İtunes "Kurtarma modunda bir İpad bulundu" diye ıyarı verecektir. Ondan sonra restore yapabilirsiniz.

DFU moda almayı bilmiyorsanız;
Cihazı pc ye bağlayın.
Açma/kapama tuşu ve home tuşuna aynı anda basın ve 10 saniye ladar basılı tutun. 10 saniye sonunda açma/kapama tuşundan elinizi çekin ve home tuşuna basmaya devam edin. Pc cihazı görene kadar elinizi home tuşundan kaldırmayın. Pc görünce kaldırın ve restore işlemini yapın..
İyi Forumlar..

traguelwowe

traguelwowe

Üye
Yanlış kuruyorsunuz arkadaşlar. Şuanki bulunan sürümün yedeğini alın ve itunesten telefonunuzan geri yükleme yapın. Yani fu ll restore yapın OTA olarak. Ondan snra jailbreak yapın. Eğer normaldede OTA olarak kursuysanız yedekleme veya restore yapmanıza gerek yok şuan hemen yükleyip kullanabilirsiniz.
İyi Forumlar..
Maalesef dediğiniz şuan mümkün değil. Ve jailbreak aracındada downgrade yayınlanmadı. Downgrade şuan sadece A4 cihazlarda yapılabiliyor.
Bu tip hatalarla karşılaşmanız muhtemeldir. Panik yapmayın. Bi kaç saat sonra düElmesi lazım. Eğer hala düzelmediyse restore yapıp tekrar jailbreak kurmayı deneyin.
Yukarıda dediğim gibi OTA olarak yüklediysenz sürümleri bu tip sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İtunes üzerinden ipad inize en son yazılımı tekrar kurun. Sonra jailbreak işlmeni yapın mutlaka çalışacaktır. İtunes ipadinizi şuanki hali ile görmeyebilir. Cihazı DFU moduna alırsanız İtunes "Kurtarma modunda bir İpad bulundu" diye ıyarı verecektir. Ondan sonra restore yapabilirsiniz.

DFU moda almayı bilmiyorsanız;
Cihazı pc ye bağlayın.
Açma/kapama tuşu ve home tuşuna aynı anda basın ve 10 saniye ladar basılı tutun. 10 saniye sonunda açma/kapama tuşundan elinizi çekin ve home tuşuna basmaya devam edin. Pc cihazı görene kadar elinizi home tuşundan kaldırmayın. Pc görünce kaldırın ve restore işlemini yapın..
İyi Forumlar..

usta hatayı buldum ben düzelmesi gibi bişey yok appsync eksik olduğundan cracklı dosyalar atılamıyo onuda yükledim şuan sorunsuz

LANS_KSK

LANS_KSK

Üye
geri yükleme yapamıyorum ipad bulunamadı hatası alıyorum.

mastris

mastris

Üye
geri yükleme yapamıyorum ipad bulunamadı hatası alıyorum.
Ses açma + home tuşu + açma kapama düğmesine aynı anda basılı tutun. Tabi bu apple logosunda iken. Pcye bağlı olsun ipadınız. Bootloop fix yapacaktır cihaz.. Yapmazsa DFU moda almayı deneyin. Eğer telnu görmediyse pc demekki tam olarak DFU moduna alamamışınızdır demektir. Yada pc nizde driverlar eksik olabilir. Bide bunları deneyin.

d_drms

Üye
İphone 4'te deneyen varmı arkadaşlar ?

mastris

mastris

Üye
İphone 4'te deneyen varmı arkadaşlar ?
Kardes denemeyle aşakalı değil. Eğer ios 7 güncellemesini OTA olarak telfna yüklediysen jailbreak hata verecektir. Eğer itunes ğzernden güncelleme yaptıysan hiç bi sıkıntı çıkmaz. Eğer OTA olarak yüklediysen cihazı yedekle ve ios 7.0.4 restore edip jailbreaki yükle.

• Beğen
Tepkiler: d_drms
0MG90

0MG90

Üye
iPad 2 de sorunluymuş yüklemeyin.

0MG90

0MG90

Üye
Kaynak varmı ustam ? Ve sorun neymiş ?
evasi0n7 nin sitesinde yazıyor yükleyince kasmalar oluyormuş tam uyumlu değilmiş.ama yeni sürümünde düzeltmeler yapmış, sonraki sürümlerde sorunu düzeltir. öyle yüklerim.

gokkurt

gokkurt

Üye
buradan indirdiğim 32mb ama evasi0n sitesinden indirdiğim 18mb bu fark nedendir?

gokkurt

gokkurt

Üye
Oradan (orijinal sitesinden) indirip kurdum şimdilik bir sıkıntı görünmüyor

0MG90

0MG90

Üye
Güncellemelerle iPad2 yi düzeltsin iyice bende yüklerim

Üst Alt