İphone İOS 4.1 SPBShell Mod Updated

Sponsorlu Bağlantılar

ocak.1907

Üye
süper bir proya benziyor.Nadir eline sağlık.Hemen indirip deniyeceğim.Sbp mobil shell en son versiyonunu kurmak şart mı? bende yüklü var.

okeane3110c

okeane3110c

Üye
çok teşekkürler süperrr ama bnde şifre istior ne ybablrm lütfen yardımcı olun :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
istememesi lazım.:hmmm

cra

Üye
eyvallah çok teşekkür ettm harbi güzel paylaşım

ocak.1907

Üye
bende sbp shell klasörünü bulamadım.gizli klasörlere de baktım bilgisayardan yine bulamadım.

Scudrox

Scudrox

Üye
Selam Nadir,
Kardeşim öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ederim ama bazı pürüzler var,
1.Ana programı verdiğin linkten indirdim. Çalışıyor SPB.
2.Sonra ios 4.1 için veridğin linktekileri indirdim fakat E:/Others/spbshell diye bir klasör yok. Ben de bunun Nadir de farkındadır adı geçen klasörü kendiniz oluşturun diye yazmıştır gibisinden düşünüp E:/Others/spbshell diye bir klasör oluşturdum ve içine *.dat dosyalarını attım.
3.Sonra da verdiğin linkteki sis dosyasını çalıştırıp yükledim.

Fakat programı açtığımda simgelerden başka birşey değişmedi. Yine program ham haldeydi tek fark dediğim gibi simgelerdi.

Şimdi biz bunu nasıl senin eklediğin screenshotlardaki hale getireceğiz? adım adım kendinde deneyerek anlatırsan sevinirim.

(v51 kullanıyorum)

KayraBey

KayraBey

Üye
Hafıza kartını telefondan çıkarıp kart okuyucu aracılığı ile bilgisayara takıp deneyin.İstediğiniz her klasöre ulaşmanız gerekiyor.Zira bende Spb'min birkaç simge ve göstergesini değiştirmek için Nadir'in dediği gibi yaptım.Klasöre ulaştım.Telefonu USB ile bağlamayın görünmez.Xplore ile denemeyin görünmez.Mutlaka kartı çıkarın.

mardok

mardok

Üye
çok teşekkürler üstad

Scudrox

Scudrox

Üye
Hafıza kartını telefondan çıkarıp kart okuyucu aracılığı ile bilgisayara takıp deneyin.İstediğiniz her klasöre ulaşmanız gerekiyor.Zira bende Spb'min birkaç simge ve göstergesini değiştirmek için Nadir'in dediği gibi yaptım.Klasöre ulaştım.Telefonu USB ile bağlamayın görünmez.Xplore ile denemeyin görünmez.Mutlaka kartı çıkarın.

Kardeş yani yaptığın işlem sonucunda aynen Nadir'in eklediği screenshot lardaki gibi oldu mu???

KayraBey

KayraBey

Üye
Başka bir paylaşımdaki simge değişikliğinden bahsediyorum.Açıklamamışım kusura bakma.Sizler için en kısa sürede bu programı da deneyeceğim.Şu an başka bir evde olduğumdan deneyemiyorum.

Scudrox

Scudrox

Üye
Anlaşılam program fıs

KayraBey

KayraBey

Üye
Malesef belirtilen yerde o klasörü bende bulamadım.Bu sebeple deneyemedim.Çünkü klasör olmadığı için kendi oluşturup deneyenlerin de sonuç alamadığını okudum.

Ali Emre Çirik

Üye
kendiniz yapın oluyor. mesela other yani digerleri açın depolama ile sonra spb shell dosyası kurun datları atın çalışıo.

DENENMİŞTİR

bihterberk

Üye
Teşekür ederim .Önce sis dosyasını kurdum sonra bir klasör oluşturup adını yazdım içine verdiğiniz dosyaları atp belirttiğiniz others içine attım kabloyu çekince oldu.Tabi kendime göre düzenleme yaptım gayet güzel

KayraBey

KayraBey

Üye
Evet çalışıyor sorun yok.

Scudrox

Scudrox

Üye
Allah Allah ????

ali.oren

ali.oren

Üye
Eyvallah

giray38

giray38

Üye
teşekkürler kardeşim

sanane1438

Üye
nadirin verdiği hiç bir paylaşım çalışmamışki bu çalışsın içten gelerek söylüyorum yalan değil:hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt