iPhone iOS 4.0 Jailbreak&Unlock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fb123w

Üye
Neyinden korkcam anlamadım ve kaç gündür bkliyoruz zaten.

fb123w

Üye
Yok öyle bi niyetim, sen korma dedin ya bende neyden korkcakmisim diorum adam acmış konuyu kaç gündür yorum yapıyor fakat bı link yok xS

Necmati

Necmati

Üye
Yok öyle bi niyetim, sen korma dedin ya bende neyden korkcakmisim diorum adam acmış konuyu kaç gündür yorum yapıyor fakat bı link yok xS
tamam herneyse ona bağır çığır ama forum kuraları içinde eğer link vermiyorsa şikayet et :oke:

nebukadnezar

Üye
Arkadaşlar bu işin kokusu çıktı artık.Özelliklede kaynağı youtube olarak açıkladıktan sonra.Boşyere tartışmaya gerek yok.3GS kullanıcıları biraz daha beklemek zorunda

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya kardeşim ben hergün takip ediyorum 39.hafta ve yukarısı yani yeni bootroom 3gs cihazlar için jailbreak yok yok.niye anlamıyorsunuz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ancak benimki gibi eski bootroomlu ve shsh kaydı olan cihaz sahipleri custom fw yükleyebilirler.

fb123w

Üye
Nadir kardeş benimki 20 hafta galiba ama yenimi eski bilemem 3 hafta oldu telefonu alalı bana jailbreak yapabilirmiyis?

--------------- Ekleme ---------------

Nadir lütfen varsa söle ya

emoyavuz

Üye
mrb 20 gün önce amerikadan ıphone 32 gb 3gs satın aldım.telefon bu gün elime ulaştı fakat pasaport kaydı olmasına rağman ürün sim kart kilitli hatası veriyor.telefonda 4.0 versiyon yüklü ne yapmam gerekiyo bilgilendirirseniz sevinirim.yarımcı olabilecek arkadaşlar özelden telefon numaralarını msj olarak atsın ben arayabilirim .şimdiden teşekkür ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nadir kardeş benimki 20 hafta galiba ama yenimi eski bilemem 3 hafta oldu telefonu alalı bana jailbreak yapabilirmiyis?

Nadir lütfen varsa söle ya
peki shsh kaydın var mı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
mrb 20 gün önce amerikadan ıphone 32 gb 3gs satın aldım.telefon bu gün elime ulaştı fakat pasaport kaydı olmasına rağman ürün sim kart kilitli hatası veriyor.telefonda 4.0 versiyon yüklü ne yapmam gerekiyo bilgilendirirseniz sevinirim.yarımcı olabilecek arkadaşlar özelden telefon numaralarını msj olarak atsın ben arayabilirim .şimdiden teşekkür ederim
yani jailbreak çıkana kadar bekleyeceksin.

emoyavuz

Üye
offf off ıphone var ama kullanamıyoruz.ne kadar kötü bir durum.lanet olsun.Yokmu bu işi parasıyla falan yapan kişiler.doğubankda falan yaptıramazmıyız

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim jailbreak çıksa kendinde yaparsın önemli olan çıkması.

emoyavuz

Üye
ne zaman çıkıcakmış?Bilgin varmı nadir kardeş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
herhangi bir tarih yok bekliyor herkes.

fb123w

Üye
Nadir Abi sssh mıdır nedir bilmiyorum ve yok daha ne oldunu bile bilmiyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman bekeyeceksin başka çare yok.senin gibi olan binlerce insan var.

fb123w

Üye
çıkacağı tarih bellimi ve ilk hangi sitede çıkar söylermisniz?

yada çıktıgı gün buraya gelir degilmi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
duyurmaya çalışırız.bende kullanıyorum.

YaYa41

YaYa41

Üye
Telefonu alalı 2 hafta oldu(3gs) 4.0.1 kullanıyorum şuan, sırf bişey olursa garantisi olsun diye garantili telefon aldım ancak şu jailbreak olayı kafamı karıştırmıyo değil, aslında tel şuanki haliylede bana (şimdilik) yetiyo ancak iyi bir gps programı yükleyip telefonu gps gibi kullanmakta istemiyo değilim hani ancak bunu para vermeden yapmanın tek yoluda jailbreak yapmak, herkes aynı şeyi soruyo aslında yaparsam garantisi gidermi diyede bende buna ek olarak acaba sırf gps için değermi riske girmeye(bilmiyorum çünkü herkes kafasına göre gider yada gitmez diyo) yoksa jailbreak sonrası uygulama ve oyunların çeşitliliğini görünce iyiki yapmışım riske girmişimmi derim??? Yardımcı olup kafamdaki soru işaretlerini giderirseniz bilen ve tecrübeli arkadaşlar çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt