iPhone ile Yüzmek İster misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende sandım ihone yeni program çıkardı hoparlörden çıkan ses frekansı suyu iterek seni ordan oraya götürüyor. Hayal gücüm biraz değişik çalışıyor
Seni direkt olarak NASA'ya almalarını önerebilirim...

Tepkiler: HacKLess

KayraBey

Üye
Gereksiz bence Görmemişin telefonu olmuş...

Tepkiler: HacKLess
bu aletle türkiye de bir halk plajında yüzmeye çalışırsak kesin 1kaç kişi denizde yakalar kolundan çıkarır kaçar gider

Gereksiz bence Görmemişin telefonu olmuş...
Bencede aşırı gereksiz bişey. Oldu olucak 7/24 kulaklıkla müzk dinlersinler. Denizinde ayrı bi havası var. Denizde bile iphone kullanacaksam. Bence tamamen fantazi işi. Çok saçma. Ben denize gidersem denizin sesini duymak isterim. Yeni taklalar örenirirm veya yüzmede felan kendimi geliştiririm ne bileyim. Telefonumla oynamam yani çok saçma :/

xPaSHax

Üye
bence guzel bısye yaw ıletısım heryerde ıletısım ))

15097

Üye
harikaymısss ama fiyatıda harikaymıs

ya gecirirse ? gitti 2 milyarlik telefon

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya bu ne kadar saçma bi olaydır çözemedim ne gerek var yani? Iphone la yüzünce ne oluyo öyle sevindiniz ki sanki iphone dan oksijen tüpü yapmışlar. Iphone yüzerken çalsa açıp konuşabilicen mi yok mesaj mı atcan yok ee cepte durmasının ne anlamı var o zaman? Bunlar sırf iphone um var deme çabalarıdır ki iphone kullanıcılarının %80 i bunlardan oluşur. Bu resmen saçmalık. Dün akıllı telefonlar için bir kot pantolon haberi paylaşılmıştı cepten çıkarmadan kullanılıyordu güzel ve işe yarar olan asıl odur işte!

Tepkiler: OttomaN TigeR

xPaSHax

Üye
olurmu biz iphoneciyiz hersey bızler için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...