iPhone ile World Of Warcraft oynamak mümkün mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byilmazZ

byilmazZ

Üye
    Konu Sahibi
iPhone ile World Of Warcraft oynamak mümkün mü ?

Daha önce de bazı kullanıcılar iPhone'ları ile World of Warcraft dünyasına girebildiklerini iddia etmişlerdi. Fakat bu önceki iddiaların çoğunun sahte olduğunu anlamak zor değildi. Fakat yeni ortaya çıkan bir video WoW'ın gerçekten de cebe girdiğini gösteriyor.

Daha önceki benzer videoların çoğu, kaydedilmiş oyun içi görüntülerin iPhone'da oynatılması ile oluşturulmuştu. Fakat bu kez oyun Vollee adlı özel bir uygulama yardımıyla çalıştırılıyor. Vollee zaten gerçek PC oyunlarını oldukları gibi 3G telefonlarda çalıştırma iddiasına sahi bir yazılım. Hatta 2008'de ilk kez piyasaya çıktığında tanıtımını Second Life ile yapmıştı.

Diğer yandan video son derece inandırıcı görünüyor. Her ne kadar video'nun kaynağını doğrulamak mümkün olmasa da, bu gördüğümüz ya World of Warcraft'ın resmen iPhone'da çalıştığının bir kanıtı, ya da son derece başarılı hazırlanmış bir şaka... Her halükarda ilgilenenlerin bir göz atmasında fayda var.

İŞTE O VİDEO :

• Beğen
Tepkiler: microcan1, The Lich King ve murat3212

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
cidimisn yaa :sn: walla adamlar yapmis dondum kaldim yakinda Knight yaparlar görün

volpan

volpan

Üye
elinie saglik güzel oldu

handful1907

handful1907

Üye
ben bu oyunu çok seviyorum ama iphone um yok

atar123

atar123

Üye
biz de pc de oynuyalım iphone + wow un aylık masrafı bayağ bi tutar

ilkayjagger

Üye
arkadaşlar saçmalamayalım iphone tamam güzel sağlam aletde oyunu nereye kurucaksınız işlemci hızı hadi yetti diyelim peki grafik nasıl açsın video kesinlikle fake

ayra

Üye
bu video %90 doğrudur çüki amerikada falan 3g desteği çok büyük ve ucuz second life da oynana biliyor fakat bunu türkiyde yapamassınız işlem hacmi çok büyük olduğu için batabilirsininz benden söylemesi

Revengeful

Emekli Yönetici
daha neler batarız yaw

teknohalil

Üye
Ben iphone 3Gs Kullanıcısıyım bence Bu telefonda Yapmaları Mümkün Gibi Gözüküyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar saçmalamayalım iphone tamam güzel sağlam aletde oyunu nereye kurucaksınız işlemci hızı hadi yetti diyelim peki grafik nasıl açsın video kesinlikle fake
sen iphone oyunlarının kalitesini hiç gördün mü?

The Lich King

The Lich King

Üye
bugünlerde iphone veya 5800 almayı düşünüyorum eğer bu video gerçekse ve yüklenebilirse kesinlikle iphone alcam

napolyon94123

Üye
hay bu 5800 neyini alıyo millet anlamıyorum git ona vericeğin parayı ipod touch+1100 a ver daha karlı

The Lich King

The Lich King

Üye
kardeş bu iphone oyunları her iphonede çalışırmı fiyatları ne kadar acaba?

Xoroz

Üye
iphone oyunları her iphone da calısır cakma olmadıgı sürece fakat iphone a ücretli uygulamaları yüklemen icin yapman gereken 1-2 sey var onlarda sitede anlatılmıs sonra oyun dünyasına dalarsın youtube dan videoları izle gör nasıl oyunlar var fiyata gelince ipod touch ları bilmiyorum ama ben iphone 3gs 16gb aldım 1400 e biraz pahalı dersen iphone 3g ler var onlar yaklasık 400 milyon felan daha ucuz bildigim kadarıyla...

The Lich King

The Lich King

Üye
saol bilgiler için

ramowarr

Üye
bu oyunu nasıl yapcz ya para bile veririm:D

bilgicity

Üye
fake değil sahte diye yaz bari türkçe yazamıyormusun video doğrudur ancak nasıl temin edilir bilinmez.

carantinas

carantinas

Üye
olabilir bi arastıralım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt