batu496
Üye
-
Konu Sahibi
-
http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...melodi-hazirlamanin-en-kolay-yolu-168216.html burdan bakıp yapabilirsin..çok basit..i phone da kayıtlı mp3 lerden bazılarını ringtone olarak kullanmak istiyorum, ama i tunes dan bunu yapamıyrum..
nasıl yapılır bilen varsa öğretsin lütfen..
app store dışında biyer var mı ing. olan ?
sadece app store sa ozman senin app store üyeliğin türkiye ye kayıtlı deildir.yani u.s yada u.s.d üyeliği almışsındır.
bu gunerde kafa patlatıgım bir olay var madem böyle bir konu açtın sorayım sana
marak ettigim bir soru batucum iphone a müzik atınca cihazın içinde şu şekilde görunuyor
dosya adı : F001 F002 gibi
parça isminide : MZPTE.mp3
gibi sacma sapan anlamsiz isimler veriliyo bu gizli kodlamyı kendimiz yapabilirmiyiz veya itunes neye göre kodluyor biz bu kodlama işlemini nasıl yapazcazz
Sanmıyorum, kayıt olurken özellikle Ülke seçimine dikkat ettim zaten hesabımda da Country "TUR" yani "TURKEY" olarak gözüküyor.
cydia dan search e girip cycorder diye ara bulup kur..sınırsız video çeker..
bir kaç sorum daha olacak şimdi aklıma geldi 3g ile 3gs arasında çok fark varmı hangisini tavsiye edersiniz 4,8.16.32gb hangisi daha iyi? ikinci el iphone almayı düşünüyorum bütçem ona göre yurt dışından gelen pasaporta işli cihazlardan problem olurmu yoksa garantili mi almalıyım?
çok sağol bu bilgiler kafamdaki soru işaretlerini kaldırdı en kısa zamanda temiz bi iphone alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?