İPhone için yüzlerce Font

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
İPhone için yüzlerce Font
İPhone için yüzlerce Font açıklamalarıda sitelerde..

• Beğen
Tepkiler: anl_tr, bark_41 ve PRHACKX

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
TeŞŞEKÜrLer Kaynagın Güzel Biyer SAnırım:)

luupuus

luupuus

Üye
çok sağol iphone alırsam deniycem

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
bu sitelerdeki fontlar diger telefonlara olurmu yoksa hepsi iphone için mi

chellaw

Üye
bu sitelerdeki fontlar diger telefonlara olurmu yoksa hepsi iphone için mi

iphone mac işletim sistemi olan OsX kullandığı için değil sadece fontlar, hiçbir uygulamasını başka telefonlarda kullanamazsın..

isyatur

isyatur

Üye
bu iphoneni fiyatı ve nerde satıldıını bilen varmı

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
az derlemisin ama öz derlemisindir üstat ty:D:D:

Netsky™

Netsky™

Üye
çok saol

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
nasil uygulanir bu fontlar iphone3g ye bilgisi olan varmi
yokmu cevap yazan yav kim açtı bu konuyu sahibi varmı acaba :allalla::allalla:
hiç bi yerde açıklama yok mac pc içinmi yoksa

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
yöneticeler bu konuyu silmesi lazım bence bide üst konu olmuş arkadaş 5 tane link vermiş ne acıklama var ne yardım nede bişi bu konu tatmamen FEYK tir konturol eden yöneticinin dikkatine......

Ozan

Ozan

Admin
yöneticeler bu konuyu silmesi lazım bence bide üst konu olmuş arkadaş 5 tane link vermiş ne acıklama var ne yardım nede bişi bu konu tatmamen FEYK tir konturol eden yöneticinin dikkatine......
Sadece font paylasmıs arkadas yani milyonlarca font çeşidi oldugu için konuda tek tek paylasamaz tabiki bu fontlara ulasabileceğiniz free sitelerin adreslerini vermiş bir sorun göremiyorum

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Sadece font paylasmıs arkadas yani milyonlarca font çeşidi oldugu için konuda tek tek paylasamaz tabiki bu fontlara ulasabileceğiniz free sitelerin adreslerini vermiş bir sorun göremiyorum
ok tamam babacan buda birsürü font var ama bu fontların hiçbiri iphone için degildir hepsi xp ve mac işletim sistemi olan pc ler içindir konu başlıgı ve konu yeri tamamen yanlış birde üst konu yapmışsınız yani benim bildigim kadarıyla üst konu cok faydalı ve yararlı olan bilgi olmalıdır ama bu konunun ipone ile uzaktan yakından bir alakası yok ustune ustluk ust konu üst konu yapanlarda dikkatli olmalı seçici olmalı

PRHACKX

PRHACKX

Üye
teşekkürler arkadaşım

06Nurettin

Üye
yaw iyi güzelde indirilen uygulamaların nasıl iphone ye entegre edildiğini türkçe dilinde anlatmak o kadar zormu be birader,tabiki bizim sizin gibi yabancı dilimiz yok...

zombiget

zombiget

Üye
bende var ve cok güzel olduda bazı fonlar cok cırtlak...

06Nurettin

Üye
sanırım fontlar iphone için değil...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
yaw iyi güzelde indirilen uygulamaların nasıl iphone ye entegre edildiğini türkçe dilinde anlatmak o kadar zormu be birader,tabiki bizim sizin gibi yabancı dilimiz yok...
arkadaşlar bu fontlar xp ve mac işletim sistemi pc içindir iphone degildir

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tşk

husel0000

Üye
bişey yazıyonuz adam gibi yazın nasıl yapılır nasıl olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt