İphone İçin Çıkan Kaliteli Efekleri Güzel Oyunlar Neden Androide Çıkmıyor. Androidin Suçu Ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PriZm

Üye
Hele şükür anladınız

Apple daha iyi marka. Zengin kesime hitap ediyor. Para ile uygulama satın alanlar daha fazla android e oranla. Adamlar tek telefon çıkarıyor. Tam çıkarıyor.

o iPhone 5'e kadardı 4s'ten sonra Tam çıkaramadı...

furkey

Üye
Bence adam artistlik yapmak için açmış konuyu

çok güzel açıklamışsın adamlar parayı seviyor aslında ios'u veya android'i değil

Türe

Üye

ben karizmatik anlamda demedim ,yenilik bazında dedim 4s'in boyunu uzatıp ezmişler sanki dimi ?

Ama cok ciks ozellik bakimindan haklisin cok yenilik yok apple bu ne yapacagi belli olmaz bakarsin patlatir bir cok ozellik ama yine de beklemiyorum apple dan

Fark etmez.Eğer öyleyse bile artistlik yapanın artistliği batsın

Galaxy S'ile ios'a tepki olarak doğdu

- - - Eklendi - - -

Ama cok ciks ozellik bakimindan haklisin cok yenilik yok apple bu ne yapacagi belli olmaz bakarsin patlatir bir cok ozellik ama yine de beklemiyorum apple dan

ip5 çok karizma telefon ben ilk çıktığından beri beğeniyorum fakat yenilik olmayınca alasım gelmiyor hele hTC,Samsung falan varken

biran önce bence 5s'in güzel bir şekilde çıkması gerekiyor hiç yoktan bir s3'ü arayüz olarak yakalasın o göz takibini falan hani

- - - Eklendi - - -

ip5 çok karizma telefon ben ilk çıktığından beri beğeniyorum fakat yenilik olmayınca alasım gelmiyor hele hTC,Samsung falan varken

biran önce bence 5s'in güzel bir şekilde çıkması gerekiyor hiç yoktan bir s3'ü arayüz olarak yakalasın o göz takibini falan hani

- - - Eklendi - - -

Türe

Üye
Ben kullanmiyorum sahsen sorun yok Ama bundan sonraki cihazim ya iPhone olur ya da Htc nin bir amiral i sense kullanmak icin oluyorum

mcnpl4

Üye
Resmini koyduğun oyun çok güzelmiş

Ben kullanmiyorum sahsen sorun yok Ama bundan sonraki cihazim ya iPhone olur ya da Htc nin bir amiral i sense kullanmak icin oluyorum

ne gariptir ki aynı şeyleri bende düşünüyorum ama Samsung'un arayüzüne yeni eklediği özellikler beni kararsız bırakıyor

- - - Eklendi - - -

Android den ios a geçenler pek mutlu olmuyorlar ama

Süleyman 2 platformuda kullandı o yüzden bu konuda ona karışmıyorum kendisi hangisini istiyorsa alabilir + ios'a geçmeyi bende istemiyor değilim aslında multitasking ve beleş uygulama olayı olsa yarın ios'tayım

- - - Eklendi - - -

iPhone 5 daha seksi :O

donanım bazında dedim gerçi bir ios cihazına göre çok yeterli donanımı var

Türe

Üye
Yok haci ya ben kullanmiyorum istedigini eklesin

Konu Sahibi
kullanıp kullanmaman sana bağlı kardeş

Bakın android nerde apple nerede...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...