PriZm
Üye
Apple daha iyi marka. Zengin kesime hitap ediyor. Para ile uygulama satın alanlar daha fazla android e oranla. Adamlar tek telefon çıkarıyor. Tam çıkarıyor.
o iPhone 5'e kadardı4s'ten sonra Tam çıkaramadı...
Bak aslında cevabın yazdığım mesajda gizli
neyse ben daha açarak tekrar yazayım.
Apple'ın oyun şirketleri ile anlaşması var.
+
Bir oyun firması sence daha fazla kazanacağı bir sistemi mi seçer yoksa daha az olanı mı?
+
Hangi sistemde oyunu w-a-r-e-z olarak daha çok bulursun? Android.Bu ne demek? Oyun yayımcısına epey zarar demek.
çok güzel açıklamışsınadamlar parayı seviyor aslında ios'u veya android'i değil
iPhone 5 daha da karizmatikTam bir is cihazi gorunumune burunmus siyahi s3 un siyahi da cok karizmatik
Fark etmez.Eğer öyleyse bile artistlik yapanın artistliği batsınBence adam artistlik yapmak için açmış konuyu
Kimse babasinin hayrina uygulama yapmiyor ki
ben karizmatik anlamda demedim,yenilik bazında dedim 4s'in boyunu uzatıp ezmişler sanki dimi ?
Fark etmez.Eğer öyleyse bile artistlik yapanın artistliği batsın
Ama cok ciksozellik bakimindan haklisin cok yenilik yok apple bu ne yapacagi belli olmaz bakarsin patlatir bir cok ozellik ama yine de beklemiyorum apple dan
Ama cok ciksozellik bakimindan haklisin cok yenilik yok apple bu ne yapacagi belli olmaz bakarsin patlatir bir cok ozellik ama yine de beklemiyorum apple dan
iPhone 5 daha seksi :O
o iPhone 5'e kadardı4s'ten sonra Tam çıkaramadı...
Ben kullanmiyorum sahsensorun yok Ama bundan sonraki cihazim ya iPhone olur ya da Htc nin bir amiral i sense kullanmak icin oluyorum
Ben kullanmiyorum sahsensorun yok Ama bundan sonraki cihazim ya iPhone olur ya da Htc nin bir amiral i sense kullanmak icin oluyorum
Android den ios a geçenler pek mutlu olmuyorlar ama
iPhone 5 daha seksi :O
Yok haci ya ben kullanmiyorum istedigini eklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?