iPhone İçin Binlerce Oyun ve Uygulama!!! (Linkler Rapid Değil)

rexmont

Üye
    Konu Sahibi
iPhone İçin Binlerce Oyun ve Uygulama!!! (Linkler Rapid Değil)
iPhone'unuz için binlerce bedava oyun ve uygulama için en iyi 2 site;

Tepkiler: OnsLaughT, DeSnLy, sefadrsn ve 11 diğerleri

rexmont

Üye
    Konu Sahibi
Yeni uygulamalar eklemişler, daha çok oyun ve uygulama mevcut...

MERHABA ARKADASIM BEN ÇİN MALI DOLİA N6000 İPONE ALDIM BUNA OYUN YUKLEMEK ISTIYORUM BU KONU HAKKINDA BANA YARDIMCI OLURMUSUN aloneersin@hotmail.com simdiden tsk ederim

haiva

Üye
Emeginize saglik. Tesekkürler

atakax

Üye
Kardes benim bildigim cin mallari acmiyo bunlari iphone isletim sistemi gerekli ama bence yine bi bak

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada cok saol

Eyvallah bomba kaynak olmus eline emeğine saglık

ozdede01

Üye
kardeşim bizimle kafa mı buluyosun yaw bizz bir bir buçuk milyar vereleim sense git iki yüz milyona çin malı ve oyunları çalıştırsın öye mi

rekarte

Üye
ıphone çin malı açmaz mı bunları

caoner

Üye
çinler sadece java uygulamalarını oyunlarını açıyo java oyunu yükle sen ona kardeş. benziyo diye yazılımları aynı olurmu çin tel o

theged

Üye
paylaşmak ne güzel şey

tukyam

Üye
süper site ben ihacks.ru ve i downloads.ru yu google den tr çevirip kullanıyordum.ama bu site çok daha hızlı ve hoş.

grknsk

Üye
bu sitedeki uygulamalar kısıtlı 1-2 defa kullandıktan sonra ''git para bayıl devamını da al'' diyen sürümlerden mi yoksa ücretsiz sürümlerimi bilgisi olan varmı arkadaşlar

Bir sorum olacaktı? İ Tunnes de ID ve Password istiyor. Bu İd ve Pasword nerden alınıyor

İyi Günler

--------------- Ekleme ---------------

Bir sorum olacaktı? İ Tunnes de ID ve Password istiyor. Bu İd ve Pasword nerden alınıyor

İyi Günler

Nadir

Emekli Yönetici
kayıt olacaksın..