İPHONE helikopteri yönetiyor n900 dede mümkünmü İZLEYİN EĞLENİN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
İPHONE helikopteri yönetiyor n900 dede mümkünmü İZLEYİN EĞLENİN
EVET ARKADAŞLAR sizin için paylaşıyorum izleyin bakalım :d::d:

fatality123

fatality123

Üye
sonuç olarak bakarsak bu helikopterler ilk önce pc ile kontrol ediliyor gerekli gelişmeler ve sınırlamalar konduktan sonra androidde çalışması için port ediliyor.yine sonuç olarak bakarsak meamo bir android tarzı yazılım değil bir işletim sistemi(w7,linux) tarzı bir yazılımdır.bundan sebebdir ki iphone'a cep telefonu N900'e tablet bilgisayar denmektedir.uzun lafın kısası N900 iphone'nin bile aklı hayal edemeyeceği şeyleri yapar ki bu nedir?gülüp geçilcek şeyler bunlar.bence iphone ile N900 ü kıyaslamayın.biri bilgisayar biri ceptelefonu.
saygılar.

• Beğen
Tepkiler: saruman_me
byMaMe

byMaMe

Üye
nurettin abi onların helikopteri var bizim ar-drone miz var hemde kamaralı :naughty:
[video=youtube;auCrYGwAMJM]http://www.youtube.com/watch?v=auCrYGwAMJM[/video]

• Beğen
Tepkiler: pRime.
NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
muhahahah:ehe:d: mame ortak üstteki arkadaş galiba beni çömez bişi sandı n900 ü bana anlatmasınlar değilmi

zzbarbarosekn23

Üye
selamlar , temiz kullanılmış tüm aparatları tam n900 almak istiyorum. bütçem 450 TL. Yardımcı olur musunuz.

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
buyur tam senlik :naughty:

byMaMe

byMaMe

Üye
muhahahah:ehe:d: mame ortak üstteki arkadaş galiba beni çömez bişi sandı n900 ü bana anlatmasınlar değilmi
(abi netim yok kestim ttnet le bağımı pek fazla online olamıyorum) abi n900 senden öğrenilir keşke satmasaydın bea diğer arkadaşlarımızda süperler hepsinden allah razı olsun abi n900 ile beni sen tanıştırdın zaten ve kopamıyorum daha

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
(abi netim yok kestim ttnet le bağımı pek fazla online olamıyorum) abi n900 senden öğrenilir keşke satmasaydın bea diğer arkadaşlarımızda süperler hepsinden allah razı olsun abi n900 ile beni sen tanıştırdın zaten ve kopamıyorum daha
estağfurullah wi-fi ci bymame :naughty::yuru kış günüydü hatırlıyosan.. ttnet e gelince iyi yapmışın kazıkcı ipneler sömüürüyolar şu telekomdan alınmalı internet bence başka şirkete verilmeli bu neyaa telefonla internet nee alakaa:vur değilmi dostum

byMaMe

byMaMe

Üye
estağfurullah wi-fi ci bymame :naughty::yuru kış günüydü hatırlıyosan.. ttnet e gelince iyi yapmışın kazıkcı ipneler sömüürüyolar şu telekomdan alınmalı internet bence başka şirkete verilmeli bu neyaa telefonla internet nee alakaa:vur değilmi dostum
hatırlıyorum abi:oke: walla kurtuldum 70tl ödemekten iptal ettim şimdide bi fatura daha ödetmek için abone ikna aşamasındadır diye yazı yazmışlar bende gittim 70tl ye sağlam bi wifi adaptör aldım:naughty: akşam olunca ve acil bişeyler oldu mu takılıyorum :ehe hain telekom insanları başka şekil net kullanmaya sürüklüyo :nono::aman2: vodafone da telekom gibi olmuş maşallah müşteriyi sömürüyorlar hizmet desen hiç memnun edici değil :off:

saruman_me

saruman_me

Üye

buda n900 çalıştırdığı halikopter:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt