Mayısın sonlarında Iphone 4s almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar artı ve eskilerinı yazarmı?
sağlam ve kalitelimi?
arkadaşlar benim abimde 2. hattı için evde boş boş duran bir iphone 3s var.Onu kullanmak istiyorum.bildiğiniz gibi onun hattındaki rehber telefonda kayırlı.Ben sim değiştirdiğimde benim numaralar onun numaralarıyla birlikte görünüyor.Onun numaraları yedekleyip telefondan silip benim rehberi yükleme gibi bir olay varsa nasıl yapabiliriz?Yardım lütfen
Ben tek tek uğraştım ama mybackup diye bir program bar yedekleme onunla yapabilirsin. Ayrıca tel jeal break li ise cydia da olmazı lazım bu tarz proğramlar.
Bendede iPhone 3 gs var ama kilitleyince yani uyku moduna alınca tekrar home tuşuma basınca veya kilit tuşuna basınca açılmıyor sebebi ne olabilir. Tel jeal break yaptıktan sonra böyle oldu versiyon 6.1.2 yüklü
ben iphone 3g aldım şuanda ios 3.1.3 yüklü facebook whatsapp falan acamıyorum İOS 5 istiyo custom yüklemem lazımış onu bana anlatabilirmisiniz.
İncele ve kendin karar ver, sonra pişman olma :arkadaslar bende galaxy wonder var 6 aylik temiz iphone 4 ile takas onderdiler ama wifisi bozuk sizce mantikli mi ?
arkadaslar bende galaxy wonder var 6 aylik temiz iphone 4 ile takas onderdiler ama wifisi bozuk sizce mantikli mi ?
iReb ile fix yapınız bu kadar.arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen. iphone 3g yazılım yükseltyim derken güncelleme yaptım itunesten ama günceleme bitime yakın 1015 hatsaı verdi bi yardımcı olunnn banaa
Neverlock nedir ?