İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

RepresentativE

RepresentativE

Üye
merhaba arkadaşlar yanlışlıkla itunes 11.0.2 midir ne karın ağrısıdır onu kurdum pc ye telefona mp3 atamıyorum pc den acaba nasıl atacaz bi yardımcı olurmusunuz lütfen

Türe

Türe

Üye
Mayısın sonlarında Iphone 4s almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar artı ve eskilerinı yazarmı?
sağlam ve kalitelimi?

Sağlam , kaliteli ve şık bana göre. Eksiklik olarak yazılımın kapalı olmasını gösterebiliriz. Misal bluetooth erişimi kapalı , ekran Kişiselleştirmesi jailbreak yapmadan yok denecek kadar az. Lakin jailbreak yaparsanız dilediğiniz çoğu şeyi yapabilirsiniz.

m.denız

Üye
merhaba arkadaşlar bende bi tane 3gs var etkinleştirme sorun var cihaz yurt dışından geldi şu şeklide This iphone is notcurrently setup to work with carrier you re attempting to use. Please insert another sım cadr from a supported carrier or request that this iphone be unlocked
ne yapmam gerekir ingilterde geldi cihaz ingiltereye ait bir sim kart taksam olay çözülürmü acaba ihç bişi şekilde müdahale edemiyorum almanayda kullandığım hatı takım yıne olması ilaa ingiltere hatımı olması gerekiyor konuya bilgisi olan arkadaşların acıl cvp beklıyorum türkkiyeden hat taktığım zamda pin kodsuz hat takın dıyr onuda yapıyorum ama aynı sorun devam edıyor...

sibelcik

Üye
İyi günler
İphonede konuşurken kayıt varmı ?

moonstar90

moonstar90

Üye
arkadaşlar benim abimde 2. hattı için evde boş boş duran bir iphone 3s var.Onu kullanmak istiyorum.bildiğiniz gibi onun hattındaki rehber telefonda kayırlı.Ben sim değiştirdiğimde benim numaralar onun numaralarıyla birlikte görünüyor.Onun numaraları yedekleyip telefondan silip benim rehberi yükleme gibi bir olay varsa nasıl yapabiliriz?Yardım lütfen

silivriserdar

silivriserdar

Üye
arkadaşlar benim abimde 2. hattı için evde boş boş duran bir iphone 3s var.Onu kullanmak istiyorum.bildiğiniz gibi onun hattındaki rehber telefonda kayırlı.Ben sim değiştirdiğimde benim numaralar onun numaralarıyla birlikte görünüyor.Onun numaraları yedekleyip telefondan silip benim rehberi yükleme gibi bir olay varsa nasıl yapabiliriz?Yardım lütfen

Ben tek tek uğraştım ama mybackup diye bir program bar yedekleme onunla yapabilirsin. Ayrıca tel jeal break li ise cydia da olmazı lazım bu tarz proğramlar.
Bendede iPhone 3 gs var ama kilitleyince yani uyku moduna alınca tekrar home tuşuma basınca veya kilit tuşuna basınca açılmıyor sebebi ne olabilir. Tel jeal break yaptıktan sonra böyle oldu versiyon 6.1.2 yüklü

moonstar90

moonstar90

Üye

Ben tek tek uğraştım ama mybackup diye bir program bar yedekleme onunla yapabilirsin. Ayrıca tel jeal break li ise cydia da olmazı lazım bu tarz proğramlar.
Bendede iPhone 3 gs var ama kilitleyince yani uyku moduna alınca tekrar home tuşuma basınca veya kilit tuşuna basınca açılmıyor sebebi ne olabilir. Tel jeal break yaptıktan sonra böyle oldu versiyon 6.1.2 yüklü

Teşekkürler deneyeceğim tel jailbreakli değil

kader_eralp

Üye
ben iphone 3g aldım şuanda ios 3.1.3 yüklü facebook whatsapp falan acamıyorum İOS 5 istiyo custom yüklemem lazımış onu bana anlatabilirmisiniz.

burakicyar

Üye
ben iphone 3g aldım şuanda ios 3.1.3 yüklü facebook whatsapp falan acamıyorum İOS 5 istiyo custom yüklemem lazımış onu bana anlatabilirmisiniz.

aLone

aLone

Üye
arkadaslar bende galaxy wonder var 6 aylik temiz iphone 4 ile takas onderdiler ama wifisi bozuk sizce mantikli mi ?

burakicyar

Üye
arkadaslar bende galaxy wonder var 6 aylik temiz iphone 4 ile takas onderdiler ama wifisi bozuk sizce mantikli mi ?
İncele ve kendin karar ver, sonra pişman olma :

-Emre

-Emre

Üye

wonderin daha gideri var bellek artırılabilir hem and4.2.2 bile çıktı hersey çalışıyo wifisi bozuk cihaz alınmaz hem belleği de az 4un

gunbeyi

Üye
Bende çin malı iPhone5 var oyun oynarken sesi gitti ve hiç bir şekilde çıkmıyor ne yapmalıyım???

kerimalgın

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen. iphone 3g yazılım yükseltyim derken güncelleme yaptım itunesten ama günceleme bitime yakın 1015 hatsaı verdi bi yardımcı olunnn banaa

burakicyar

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen. iphone 3g yazılım yükseltyim derken güncelleme yaptım itunesten ama günceleme bitime yakın 1015 hatsaı verdi bi yardımcı olunnn banaa
iReb ile fix yapınız bu kadar.

onur181

onur181

Üye
Amerikadan iphone 5 aldirticam locked aldirtsam türkiyede onu açtirta bilirmiyiz?(Haliyle daha ucuz)
Bide birşey duydum Verizonlar ve Kontratsız olanlar simfree miş .

Türe

Türe

Üye
Sim kilitli olanlar operatör cihazı değil miydi ?

vhtclkk

Üye
s.a 25pp programını tarifinize göre kurdum pc ye herşey tamam istediğim ücretli oyunu indirdim pc ye ama iş telefona atmaya gelince sıkıntı var aygıta yolla diyorum bir hata veriyor bildiğinz gibi program çince bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Neverlock nedir ?

Üst Alt