İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetio

Üye
iyi günler, elimde 4s var. O kadar ugrasmama ragmen TinyUmbrellayla SHSH kaydini alamiyorum.Telefonda Jailbreak yüklü degil ve üzerinde 6.0.1 IOS var. Program telefonu görüyor fakat kayita basinca kayit yapmiyor. Anlatiminizda, telefonda aktüel IOS olmadan da SHSH kayit alinabilecegini okumustum. Advanced de de kaydin nereye yapilacagini da ayarladim. Buna ragmen olmadi. Unuttugum veya atladigim bir sey mi var acaba? . Cevaplar icin simdiden tesekkürler...

Dmw21

Üye
İyi Geceler, Benm Suanda Kulandıgım Telefon Iphone 4s Eski Sürümü 6.1 di Dün Gece Ekran Kilidinin Şifresni Unuttum :) Sürümü Değiştirdim İ tunnesden 6.1.2 Yaptım Yine Olmadı. Yardımm :/

egemen1903

Üye
wifi üzerinden telefona dosya atıp alabileceğimiz bir uygulama var mı? symbiandaki dukto, androiddeki my phone explorer tarzı.

marıd

Üye
bedede aynı oldu kardeşim ama benimki son çıkan 5 serisi ben yinede yardımcı oliyim istedm fabrika ayarlarını geri yüklediğin zaman büyük ihtimalle telefon kilidi isticek bunlar üretimden çıkarken şifrelenip çıkıyo eğer şifre isterse 1122 veya 1234 12345 123456 gibi ama ı phonda genelde 1122 kardeş yeniden format at ..

marıd

Üye
şifremi istiyor

marıd

Üye
arkadaşlar çakma ıphone 5 aldım ilk çıktığı sıralarda ama çin malı değil çin malında olan uygulamaların pek çogu yok tom cat püff gibi uygulamalar yok tema yüklemem lazım tlf java destekli oyun yükledim 20 oyunu açabiliyo temayla ilgili sıkıntılarım var yardımcı olursanız sevinirim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
arkadaşlar çakma ıphone 5 aldım ilk çıktığı sıralarda ama çin malı değil çin malında olan uygulamaların pek çogu yok tom cat püff gibi uygulamalar yok tema yüklemem lazım tlf java destekli oyun yükledim 20 oyunu açabiliyo temayla ilgili sıkıntılarım var yardımcı olursanız sevinirim

Cin maliolmayan cakma iphone 5i ilk kez duyuyorum :D

monodark

Üye
Sizin sitenizden sygiceu 12.1 tr mapı indirdim bunu iphone 5 nasıl yuklicem anlatırmısınız bi kısaca? pc ye indirdim itunnes ile yukleyemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
arkadaslar iphone 3gs sahibiyim telefonum artik 10dk bile sarj tutmuyordu batarya degisimi icin servise yolladim ama sorunun bana anakartta oldugunu ve bana 150tl civari bir masraf cikarttilar ben pek alaka kuramadim ama sizce dogru mudur

tuzluca76

tuzluca76

Üye
i5 ios 6.0.2 jailbreak yapmak istiyorum sin kilitkenmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Yurtdışı maalesef

burakicyar

Üye
Sim kilidin tekrar aktif olur ancak JB sonrası Cydia adlı uygulamadan Ultrasn0w kurarak tekrar aktif edebilirsin.

Ama iPhone 5 için 25PP kullanmanı tavsiye ederim

Türe

Türe

Üye
Nasıl yani şimdi yurtdışı simfree cihazlar bile yazılım yukseltince kitleniyor mu ? Ne kadar saçma ya :( Simlock olsa hadi neyse simfree de olmaması gerekirdi. :zzz:

PixelWolf

Üye
Iphone 5 almayı düşünüyorum mayıs ayında. Kullananların görüşlerini alabilir miyim :islik

seferkaratas

seferkaratas

Üye
Ne telefonmuş ya 5800 dan sonra başka bir boyuttayım :)

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 5 bana göre en iyi telefon.

rıza aliyev

rıza aliyev

Üye
Mayısın sonlarında Iphone 4s almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar artı ve eskilerinı yazarmı?
sağlam ve kalitelimi?

Üst Alt