İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

makdemir13

Üye
iphone ile ilgili 11818 in teknoloji servisi detaylı bilgi aktarıyor. şahsen beni aydınlattılar.

lato10

Üye
iphone için dokunmaya duyarlı galaxy s3 gibi duvar kağıdı varmıdır olurmu

fk555897

fk555897

Üye
İphone da note 2 deki gibi aynı anda 2 programı çalıştırmaya yarayan bir özellik var mı jailbreak siz iphone 4s kullanıyorum. Sürümü 6.01

Berchee06

Üye
İphone jailbreakli kullanmaktayim sorunu olana yardım edebilirim kolay gelsin

sabri04x

sabri04x

Üye
İphone için antivirüs programı varmı varsa en iyisi hangisi

yavuyz6135

Üye
iphone 5 im var apple hesabi aldim icloud hesabina girişyaptim telefondan şifreyi ve kullanici adini kabul etti ama hesap doğrulanamadi diyor bir türlü yapamadim?

ssezai

Üye
İyi geceler arkadaşlar. Iphone 4 aldım cydia yuklemek istiyorum. Nerden yükleyebilirim nasıl yüklerim

Jomolocco

Jomolocco

Üye
fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar jailbreak siz iphone 4s de ios 6.1 flash player kullanmanın yolu var mı?

fk555897

fk555897

Üye
Teşekkür ederim.

hrn_07

hrn_07

Üye
elimde iki iphone 4s var ikisinde de aynı mail aynı apple hesabınını falan kullanıyorum ancak bendeki 4S e uygulama yüklediğimde diğerinede yükleniyor halbuki ayarlar/iTunes/AppStore da otomatik indirmelerde müzik ve uygulamalar kapalı ben yüklenmemesini istiyorum ne yapabilirim ?

serhan kurtulus

Üye
kardeşim merhaba bnm çin malı iphone 4s im var, format atmak veya resetlemek istiyorum bazı kodları denedim ama olmuyor sadece ADM2 kodu felan oluyor yardım edebilir misin

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Cin mali iphonela gerceginin tek ortak yani goruntusudur onun disindaki bilgiler cin mali telefonlarin kategorisinde ;)

baretta92f

baretta92f

Üye
benim 6.0.1 yüklü standart olarak ithal edilmiş jailbreak yapılmamış bir iphone 4 im var. bu telefon son sürümü yüklenmiş olan itunes a bağlantı kablosuyla bağlandığında telefonu ne bilgisayar ne de i tunes görüyor.

aynı usb portundan aynı data kablosu ile aynı itunes a bağlanan başka bir iphone u hem bilgisayar görüyor hem i tunes.

eğer restore yaparsam itunes a bağlanabilir mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Türe

Türe

Üye
benim 6.0.1 yüklü standart olarak ithal edilmiş jailbreak yapılmamış bir iphone 4 im var. bu telefon son sürümü yüklenmiş olan itunes a bağlantı kablosuyla bağlandığında telefonu ne bilgisayar ne de i tunes görüyor.

aynı usb portundan aynı data kablosu ile aynı itunes a bağlanan başka bir iphone u hem bilgisayar görüyor hem i tunes.

eğer restore yaparsam itunes a bağlanabilir mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Zaten restore yapabilmeniz icin once itunes un cihazinizi gormesi lazim

silentattack

silentattack

Üye
ben aveanın tarifeye ek kampanyasıyla iphone 5 alcam sizce almalı miyim o kadar ay ödediğim paraya değer mi dersiniz ?

Üst Alt