İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

FPlayer

FPlayer

Üye
Arkadasım bnde bisey sormak istiyorum, androidde kullandıqım bir cok proqram app storede yani iphone icin ücretli ama maxicepte bulabiliyoruz ücretsizini bnim skıntımda app store dısında indirdiqimiz proqramları nasıl yüklerim . Simdiden tesekkürler

cihazı jailbreak'leyip cydia'dan appsync'i indirmen yeterli bu sayede pc'ndeki app'leri telefona itunes aracılığıyla yollayabilirsin.

Rehine58

Üye
S.a arkadaslar ben iPhone 3GS iOS 4.1 kullanıyorum sorunum da faceye girerken safariden html hatası veriyor konsol hemen atıyor geri giremiyorum html hata 3. satirda diyor ve söyle yazıyor " <input> is not allowed inside <Tr> inserting <input> before the <table> instead. Bunu nasıl düzeltirim yardımcı olumusunuz lütfen Veya facebbok eski sürüm nasıl yüklü yebilirim TSK ederim yardımlarınız için

Rehine58

Üye
Arkadaşlar iphone hakkında sormak istediğiniz sorulara bildiğim kadar ve iphone bilen arkadaşların desteği ile sizlere yardımcı olmak için böyle bir konu açarak en kısa sürede burdan cevap vermek isteriz.Sormak istediğiniz soruları lütfen özelden yada msn den yardım istemeyin sizlere site üzerinden yardımcı olmaya çalışalım.

S.a banada yaridmci olabilirmisin ben iPhone 3GS iOS 4.1 kullanıyorum sorunum da faceye girerken safariden html hatası veriyor konsol hemen atıyor geri giremiyorum html hata diyor ve söyle yazıyor " <input> is not allowed inside <Tr> inserting <input> before the <table> instead diye bir sorun çıkıyor JavaScript i kapatinca gürüyor ama inşada sadece anasayfa görünüyor hiç bişeye erisemiyorum 4.1 olduğu için Facebook da indiremiyorum 4.3 istiyor lütfen yardım edermisin ..

Rehine58

Üye
arkadaşlar iphonedan safari üzerinden facebooka girebilen varmı ?

java scripti etkinleştirince sayfa kapanıyo

Evet aynı sorunu bende yasıyorum ya girilmiyor html hatası veriyor konsol da görünüyor demi bulabildiniz mı çözümü yardım edin banada lütfen ..

FPlayer

FPlayer

Üye
Arkadaşlar bu genel bi'sorun galiba ben facebook uygulamasını kullanıyorum alternatif olarak operayı önerebilirim.

anil_k.g

Üye
siyah iphone 5 te boya sökülme olayı oluyormuş doğru mu bu?

walter10

Üye
bnde 3g 4.2.1 versiyon uygulama yüklenmiyor ne yapmalıyım

MerT.KyhN

Üye
Arkadaşlar Forumda Bulunan Uygulamaları ve Oyunları indirip telefonuma yüklemek için ıphone'numda failbrak olması mecburimi .?

qlen911

Üye
Cydia yi sildim ne yapmam gerekir?

furkann3

furkann3

Üye
Xvfdcghffg

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
ıphone 4s 8 gb almayı dusunuyorum sızce nasıl sıyah mı ıyı beyz mı ?

blacktalon

blacktalon

Üye
ıphone 4s 8 gb almayı dusunuyorum sızce nasıl sıyah mı ıyı beyz mı ?
bence renkten ziyade hafızasına yönelik seçim yap çünkü 8 gb yetmez 4s te 2 tane oyun biraz da müzik ve resim attığında dolar hafızası ve sd kartıda yok iphone un sıkıntı olur en az 16gb al

deliruzgar25

Üye
selam arkadaşlar
bende ip 3g var ve sürüm güncellemesi yaptım. herşey iyi gitti ama bittikten sonra tlf acılmadı. format itunes olmadan yüklenebilir mi? power -home tuşuna basılı tutup tekar formatladım yine olmadı . tekrr usb kablo tak çıkıyor. yardımcı olacak arkadaslara tsk ederim

Bahar197030

Üye
İphone 4s te hava durumunda yerel durum değiştirmiyorum yardım edermisiniz

power_guven

Üye
YA benim ıphone 4s var ekranı birden bire kapandı. sadece ekren yok..

BDEL

Üye
iphone 3g telefona whited00r 5.2.1 i yüklerken çökerttim ayrıca home tuşu çalışmıyordu.home tuşunu yaptırdım bu seferde itunes okumuyor yardımcı olabilecek olan var mı?

ibrahimdarun

Üye
mrblar arkadaslar hocam ıpone kullancsyım daha yeniyim kafamda bazı seyler war aydınlatabilrmsn.? mesele jailbreak ne işe yarıyo avantajları ne vede nasıl yapabilrm netten felan mı indrip kuruyoruz brz aydınlatabilrmsn tskrler

sfenks42

Üye
arkadaşlar almanyadan gelen iphone 4s çakma seri attırıp çalışır mi ve kapanma olur mu

sfenks42

Üye
arkadaşlar ben almanya dan telefon getirtcem ve pasaport Yok çakma seri atsam olur mu ve kapanma ihtimali var mi

Üst Alt