İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

hacker_ceset

Üye
Sürümüne Göre Jailbreak ve Unlock yap tabii ios 6 jailbreak ve unlock ciktiysa

BDEL

Üye
iphone 3g var bende. iki gün önce 4.2.1'i yükledim.açıldıktan sonra sim kilidini girdim kilit açılıyor dedi ve menüye geldi. daha sonra şebeke gelmedi. bir çözümü varmı? varsa donanımsal mı yazılımsal mı?

hacker_ceset

Üye
3ler de yazılımsal oluyordu sanırım bu olay 4 de donanımsal oluyo geveyleme oldugu için

Benim Sorunuma Çözüm Önerecek Bi Baba yiğit Çıkmadı Hala :/

alihaydaroner02

Üye
Selam bende iphone 4s var yurt dışı telefon şifresini yanlış girmiş benim yeğen ittunnes'e bağlayın diyor ama bağlıyorum bu seferde ( iphone şifreli olduğundan dolayı ona bağlanamadı diyor restore etmek istiyorum iphoneyi görmüyor.Açma kapama düğmesi ve home tuşuna basılı tutuyorum itunnes'e bağla diyor bağlıyorum yine aynı hatayı veriyor....

ozelayyildiz

Üye
Mrb yurt dışından 4s geldi. Kadı yapılmısti fakat o kisi 1yıl önce baska bir cihaz kaydettirdiginden tlf bir hafta icinde kapandı. Tekrar maliyeye yatırılan ücreti ve kayıt talebini geri aldık. Yakinlarda yurt disindan gelecek kimsem yok. Ve bu tlf baska hic bi turlu kullanma şansım yok mu onu öğrenmek istiyorum bilginiz varsa. Selametle kalın

swedenfthturkey

Üye
selamınaleyküm.... 3gs 8gb için yedek bataryalı kılıf hangi marka alınabilir?

hacker_ceset

Üye
Mrb yurt dışından 4s geldi. Kadı yapılmısti fakat o kisi 1yıl önce baska bir cihaz kaydettirdiginden tlf bir hafta icinde kapandı. Tekrar maliyeye yatırılan ücreti ve kayıt talebini geri aldık. Yakinlarda yurt disindan gelecek kimsem yok. Ve bu tlf baska hic bi turlu kullanma şansım yok mu onu öğrenmek istiyorum bilginiz varsa. Selametle kalın
Eger bulamam diyosan sat alicin oluyum

ozelayyildiz

Üye
850 den varsa kayıtsız 0 ben alabilirim :)

hacker_ceset

Üye
850 den varsa kayıtsız 0 ben alabilirim :)
Bilirsin 0 ve 2. El arasindaki fiyat farkini kutusundan ciktigi an 2 el olur ve seninki de o durumda herhalde burasi turkiyeHic kullanmadim daha sifur gibi laflar bostur anlayacagin ;)Ben 4s 64 gb yi 1300 tl satamadim bundan 3 ay once kayitsizdi geri gonderdim

ozelayyildiz

Üye
kaydını yaptırıp o fiyata satabilirim acelem yok zarara gerekde yok

meryem1995

Üye
1-oyun oynamayı çok severim <3
2-müzik dinlemeyide severim tabiki
3-internette çok dolaşıp video izlerim.
Arkadaşlar bu özelliklere sahip birisi olarak Iphone3GS ile mutlu olur muyum ? Yoksa ace 2 mi dersiniz ?

divane66

Üye
merhaba !!!
tanidik birinde I Phone 4 aldim ama icinde bir sürü resim dosyalari var silemiyorum yardim ederseniz sevinirim

hacker_ceset

Üye
Meryem1995 iphone 3gs al derim ve jailbreak yaptirmani oneririm oyun ve internet konusunda harika ice'yi hic kullanmadim

Divane66 telefonu itunesle baglayip silmeyi dene olmazsa jailbreak yap ifile kur silersin toptan ;)

meryem1995

Üye
Meryem1995 iphone 3gs al derim ve jailbreak yaptirmani oneririm oyun ve internet konusunda harika ice'yi hic kullanmadim

Divane66 telefonu itunesle baglayip silmeyi dene olmazsa jailbreak yap ifile kur silersin toptan ;)

ya ama işte ben bilmiyorm ki nasıl yapılıor o şeyler. Yardım eden biride çıkmadı ama androidin root'unu biraz anlıyorum denebilir yani

- - - Eklendi - - -

ya ama işte ben bilmiyorm ki nasıl yapılıor o şeyler. Yardım eden biride çıkmadı ama androidin root'unu biraz anlıyorum denebilir yani

hacker_ceset

Üye

Hiçbirşey Yapmıyorsun Telefonunu Wireless ile İnternete Bağla İndir Kendisi Kurulum Yapıyor Saten İphone

izmirligenc

izmirligenc

Üye
telefonu sifirlamak için bilgisayarda i tunes yüklü olmalı
telefonu pc ye bagla restore tıkla telefon yeniden 0 a dönecektir

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Herkese merhaba dün iphone 4s aldım. Mat kesinlikle değilde parlak jelatin önerir misiniz ?

Üst Alt