iphone 4s ıos6 jaıl break cıktımı???
slm benimde iphone 4s çin malı telefonum var ekranda bulunanan uygulamalar tom cat vs. daha öncesinde çalışıyordu ama ben yanlışlıkla root klasörüne format attım ekranda bulunan uygulamalar tom cat ,talking car vs. simgeleri duruyo ama içi boş gözüküyo yani hiç biri açılmıyo bu klasörün içindekileri nasıl getirebileceğim yada nerden bulabileceğim hakkında bilgisi olan lütfen cevaplasın?

JB'siz şekilde yüklemek için önce bilgisayardaki iTunes'tan uygulamayı satın alman gerekiyor.Sonra çooook uzun yani gerisi.Bence JB yap kurtul.5 dk'da indirirsin 10 saniyede çalışabilir hale getirirsinMerhaba arkadaşlar WhatsApp Appstore da sadece İphone ile uyumlu yazıyor
Ben WhatsApp Uygulamasını bir şekilde Ipod Touch uma yükleyebilirmiyim
Fakat yenisini alacağım için JB yapmak istemiyorum Jailbreaksiz bir şekilde ıpod touch umda nasıl whatsappkullanabilirim

gercktn utanın 13 yasndayım ipod touch 4 gen aldıgım gun hic arastırmadan jailbreak yaptım ve duzgun calısıyor ...
- - - Eklendi - - -
youtube dan bir iki videosunu izleyin yaparsınız
Cesur olmak lazım 
Şu anda Turkcell T20 kullanıcısıyım.Blackberry,İphone,Samsung bu marka telefonları yakın akrabalarım vasıtasıyla çok kullandım ve bir tanede ben almaya karar verdim.Hedefim İphone 3GS.Bayramdaki harçlıklar birikmiş para ile işin altından kalkarım gibi.Neyse İphone 3GS için Turkcellin kampanyası var.500 MB internet 24 ay boyunca 44 TL.Fakat aklımda soru işaretleri var.Duydum ki İphone 3GS İOS sürümü güncelleniyormuş bu iyi bir haber.Ben eğer bu telefonu alırsam Temple Run,Angry Birds gibi oyunları oynayabilecek miyim ? Ciddi düşünüyorum ve fazla bilgim yok o yüzden soruyorum.Lütfen bayram bitinceye kadar objektif cevaplarla sizleri sorumun cevabını vermeye davet ediyorum.
İyi Forumlar.İyi Bayramlar...
iphonenun yabancı çıkışlı olup olmadığını nerden öğrenebilirim ?