İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

kmesne

kmesne

Üye
Merhaba arkadaşlar WhatsApp Appstore da sadece İphone ile uyumlu yazıyor

Ben WhatsApp Uygulamasını bir şekilde Ipod Touch uma yükleyebilirmiyim

Fakat yenisini alacağım için JB yapmak istemiyorum Jailbreaksiz bir şekilde ıpod touch umda nasıl whatsappkullanabilirim

plkr

Üye
Merhaba ,
Bana cYdia yı yüklemem için yardımcı olurmusun ?

elsakra

Üye
Dün gece IPHONE 4S imi güncelledim ios6 yaptım ama apple kayıtlı olmadığım içinapple kimliği yaratmak istedim ama ne pc den ne telefondan apple kaydolamadım telefonda itunese bağlanamıyor diyor
pc de İtunes ten kayıt olmak istiyorum ama ordada
‘’itunes store isteminiz tamamlanamadı bilinmeyen bir hata oluştu (0x800B010F)
İTunes’te bir hata oluştu lütfen tekrar deneyin’’ diye uyarı penceresi acılıyor

aliihsan_3

Üye
iphone 4s ıos6 jaıl break cıktımı???

-murat-

Üye
slm benimde iphone 4s çin malı telefonum var ekranda bulunanan uygulamalar tom cat vs. daha öncesinde çalışıyordu ama ben yanlışlıkla root klasörüne format attım ekranda bulunan uygulamalar tom cat ,talking car vs. simgeleri duruyo ama içi boş gözüküyo yani hiç biri açılmıyo bu klasörün içindekileri nasıl getirebileceğim yada nerden bulabileceğim hakkında bilgisi olan lütfen cevaplasın?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iphone 4s ıos6 jaıl break cıktımı???

hayır

- - - Eklendi - - -

slm benimde iphone 4s çin malı telefonum var ekranda bulunanan uygulamalar tom cat vs. daha öncesinde çalışıyordu ama ben yanlışlıkla root klasörüne format attım ekranda bulunan uygulamalar tom cat ,talking car vs. simgeleri duruyo ama içi boş gözüküyo yani hiç biri açılmıyo bu klasörün içindekileri nasıl getirebileceğim yada nerden bulabileceğim hakkında bilgisi olan lütfen cevaplasın?

onun için diğer çin telefonları bölümüne.. :)

15097

15097

Üye
Merhaba arkadaşlar WhatsApp Appstore da sadece İphone ile uyumlu yazıyor

Ben WhatsApp Uygulamasını bir şekilde Ipod Touch uma yükleyebilirmiyim

Fakat yenisini alacağım için JB yapmak istemiyorum Jailbreaksiz bir şekilde ıpod touch umda nasıl whatsappkullanabilirim
JB'siz şekilde yüklemek için önce bilgisayardaki iTunes'tan uygulamayı satın alman gerekiyor.Sonra çooook uzun yani gerisi.Bence JB yap kurtul.5 dk'da indirirsin 10 saniyede çalışabilir hale getirirsin :)

hacker_ceset

Üye
arkadaşlar gece birşey yoktu , sabah telefondan faceye grdim 3 saniye sonra safari kapanmaya başladı diğer sitelerde olmuyo help meee :/

memofatih

Üye
gercktn utanın 13 yasndayım ipod touch 4 gen aldıgım gun hic arastırmadan jailbreak yaptım ve duzgun calısıyor ...

- - - Eklendi - - -

youtube dan bir iki videosunu izleyin yaparsınız

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gercktn utanın 13 yasndayım ipod touch 4 gen aldıgım gun hic arastırmadan jailbreak yaptım ve duzgun calısıyor ...

- - - Eklendi - - -

youtube dan bir iki videosunu izleyin yaparsınız

:op: Cesur olmak lazım :ehe

delta4598

delta4598

Üye
tebrikler :oke:

serdar.agac29

Üye
hocam ingiltereden ıphone 3s gelmişti. pasaport kaydı falan hepsi var bir yıl kullandım sonra yenı yazılım yukleyeyim derken tel iice gitti. türkcell iletişim merkzine verdim yenı yazılım yuklendı tel yapıldı. yalnız tel açtıgımda sım kartını tanımıyo yanı servis yok yazıo. ve ben nasıl yapılır gerçekten bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun

atao

Üye
Şu anda Turkcell T20 kullanıcısıyım.Blackberry,İphone,Samsung bu marka telefonları yakın akrabalarım vasıtasıyla çok kullandım ve bir tanede ben almaya karar verdim.Hedefim İphone 3GS.Bayramdaki harçlıklar birikmiş para ile işin altından kalkarım gibi.Neyse İphone 3GS için Turkcellin kampanyası var.500 MB internet 24 ay boyunca 44 TL.Fakat aklımda soru işaretleri var.Duydum ki İphone 3GS İOS sürümü güncelleniyormuş bu iyi bir haber.Ben eğer bu telefonu alırsam Temple Run,Angry Birds gibi oyunları oynayabilecek miyim ? Ciddi düşünüyorum ve fazla bilgim yok o yüzden soruyorum.Lütfen bayram bitinceye kadar objektif cevaplarla sizleri sorumun cevabını vermeye davet ediyorum.
İyi Forumlar.İyi Bayramlar...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Şu anda Turkcell T20 kullanıcısıyım.Blackberry,İphone,Samsung bu marka telefonları yakın akrabalarım vasıtasıyla çok kullandım ve bir tanede ben almaya karar verdim.Hedefim İphone 3GS.Bayramdaki harçlıklar birikmiş para ile işin altından kalkarım gibi.Neyse İphone 3GS için Turkcellin kampanyası var.500 MB internet 24 ay boyunca 44 TL.Fakat aklımda soru işaretleri var.Duydum ki İphone 3GS İOS sürümü güncelleniyormuş bu iyi bir haber.Ben eğer bu telefonu alırsam Temple Run,Angry Birds gibi oyunları oynayabilecek miyim ? Ciddi düşünüyorum ve fazla bilgim yok o yüzden soruyorum.Lütfen bayram bitinceye kadar objektif cevaplarla sizleri sorumun cevabını vermeye davet ediyorum.
İyi Forumlar.İyi Bayramlar...

şu anki çoğu oyunu oynayabilirsin. hatta hepsini bile olabilir.

hacker_ceset

Üye
arkadaşlar iphonedan safari üzerinden facebooka girebilen varmı ?

java scripti etkinleştirince sayfa kapanıyo

korsan_nre

Üye
arkadaşlar 3gs'imde 29 hatası alıyoum bilgisi olan varmı acaba

BDEL

Üye
iphonenun yabancı çıkışlı olup olmadığını nerden öğrenebilirim ?

ERDALGFBXX

Üye
iphonenun yabancı çıkışlı olup olmadığını nerden öğrenebilirim ?

Ayarlar/genel/hakkinda bolumunden model numarasina bak turkiye cikisli olmasi icin sonu (tu) ile bitlemi ornegin MD133tu

hacker_ceset

Üye
safari javaScript sorununa çözüm bilenn acil cvp lütfenn

numan133

Üye
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var çok acill 2gün önce ikinci el bi iphone3gs aldım ios 5yüklüydü telde bende itunese girdim yanlışlıkla güncelle dedimm bi cahillik yaptık.s telefon yükledi yanlız acılmadı sim yok diyorr telefon yurtdısı telefon bi yardımcı olun kafayıı yiycemmm halledilirmi bu sorunn

Üst Alt